Budapesti Mintabolt
+36 30 651 06 05
Hétköznap: 09:30-18:30
Webshop
+36 20 321 25 45
+36 20 422 44 34
Hétköznap: 10:00-17:00
info@wobblerek.com

Video

Live Target - SunFish
06.11.2016 02:23:21
MIMIX Hopper
07.08.2015 16:30:40
Tiszai süllők nyomában
20.01.2015 23:49:53
Keitech crazy flapper
21.01.2015 00:00:20
Nyári Tisza Tó
29.11.2014 00:59:02
további videók ↑
*IPCC*
Budapesti Mintabolt
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
Partnerünk
Partnerünk

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk a Wobblerek.com webáruházban! A webáruház csapata  profi pergető horgászokból és versenyhorgászokból, valamint neves cégek Pro Staff –jaiból áll, akik nagy örömmel és büszkeséggel vesznek részt az áruház által forgalmazott csúcsminőségű termékek megismertetésében, annak szakmai és gyakorlati felvilágosításában. Az áruház legfőképpen a még  Magyarországon nehezen elérhető japán termékeket mutatja be, melyek amellett hogy a csúcsminőségükben is az első helyen állnak a világon a  horgászeszközök terén, de folyamatosan és kivétel nélkül  precíz mérnöki fejlesztéseket és innovációkat is magukba foglalnak. Ezek a tények ösztönzik a világ profi és versenyhorgászait, hogy kivétel nélkül használják a japánban megalkotott csodákat.


 Webáruházunk elsősorban a Pontoon21, Crazy Fish, Favorite, Keitech, Mimix és Live Target termékeit vezeti be és forgalmazza, mivel a cégünk és a webáruházunk a fent említett márkák hivatalos Magyarországi képviselete és forgalmazója.

 

2013 évi alakulásunk óta arra törekszünk, hogy a magyar pergetőhorgászokkal is megismertessük és bemutassuk a már meglévő és folyamatosan újuló, bővülő  Pontoon21, Crazy Fish  és Favorite-Fishing termékeket, melyek árfekvésében a magyar horgászok közkedvelt márkája lett, ahogyan már a világon mindenütt kivívták a legelőkelőbb helyet a pergetőhorgászok körében.

 

2013-ban a Pontoon21 márkával indítottuk a webáruház történetét, és sok munkát (és örömpecát) fektettünk a termékek bemutatására és bevezetésére. A következő évre már minden magyar profi és versenyhorgász ismerte és használta a Pontoon21 plasztikjait, az Awaruna-t, és sokan megszerették a vállalat wobblereit és kiegészítőit is.


2014-es év sikerét a Crazy Fish disztribúciója jelentette  a Wobblerek.com-nak. Hatalmas előre lépést jelentett a pergető plasztikok ezen generációja az európai és a magyar gumis vagy jiges  pergetőhorgászatot kedvelők részére. A kifejezetten „európai ragadozókra” fejlesztett és a számukra szánt ízekkel tunningolt plasztikok mellett az UL (Ultra Light) horgászathoz gyártott botok és csalik nagy választéka mindkét cég sikerét döntően megalapozta. A Wobblerek.com azóta is az egyik legrégebbi és legelismertebb partnere a Crazy Fish vállalatnak.


 A 2015-ös év elejétől már a Deps, Ever Green, O.S.P és Jackall márkák kis illetve nagykereskedelmi forgalmazójaként kötöttünk szerződéseket az említett cégek képviselőivel, hosszas tárgyalások után.

 

 Nagy öröm és megtiszteltetés a számunkra, hogy a világ legjobb és legelismertebb pergetőbotkészítő vállalata a St.Croix (USA) megtisztelt minket a bottjainak a magyarországi képviseletével.

 

 2015-ben tovább bővítettük a képviseleteink palettáját az egyedi MIMIX wobblerekkel és a nagyszerű és pénztárcabarát FAVORITE-FISHING pergető botokkal és kiegészítőkkel.

 

 2016  - új év és új lehetőségeket hozott, köztük a világhírű Keitech, a Surface Shad és az egyik legnagyobb és leghíresebb amerikai profi pergetőbrand – Live Target - forgalmazásának és Magyarországi képviseletének jogát.


2017-ben egy újabb világhírű márka megjelenése várható a termékeink széles repertoárjába. Nagy izgalommal várjuk már mi is a termékeket, mivel köztudottá vált, hogy nagyon sok profi versenyhorgász és világbajnok győztes csalija. De erről bővebben kicsit később….


A Wobblerek.com pergető szakáruházban és a webáruházban a kedves látogatók és sporttársak  az alábbi pergető márkákat találhatják:

 

PONTOON21, CRAZY FISH, FAVORITE, KEITECH, MEGABASS, MIMIX, DUO, ZIPBAITS, OSP, DEPS, GARY YAMAMOTO, OWNER, CULTIVA, ST.CROIX, LAMIGLAS, SUNLINE, EVERGREEN, ANRE’S, RYOBI, MEIHO, ACME, WILLIAMS, IMA, REINS, YGK, SURFACE SHAD, JACKSON, DECOY, PANACEA, CRUEL BAITS, SEBILLE, BASSDAY, DECOY, MARIA, ROSSO CORSA, SKAGIT, DAIWA, TSURIBITO, ANGLERS REPUBLIC, DOZER, HEDDON, IMAKATSU, SMITH, KAHARA, STRIKE PRO, BAIT BREATH, FANATIK, SAKURA, PERCAS, GUNKY, BASS ASSASIN, SPINMAD, MIX BAITS, OTTÓ BÁCSI, GT-BIO, LEWS, LUREFANS, ILLEX, BERKLEY, DRAGON, LIVE TARGET, WOBBLEREK.COM

 

Ezekkel a termékkel biztos hogy sikeresebb és élménydúsabb lesz a horgászat bármilyen adottságú vízen, bármilyen évszakban és körülmény között.

 

 Néhány  márka rövid bemutatása:

 A PONTOON21 márkával először a 2012-ben Khersonban rendezett csónakos pergető világbajnokságon kerültünk testközelbe, a magyar pergető válogatott tagjaiként. Amellett, hogy a PONTOON21 volt az említett világbajnokság fő szponzora, hamar meggyőzte a csapatunkat az értékeiről. A többszörös pergető világbajnok orosz csapat is szívesen promótálta,  mutatta be az általuk használt PONTOON21 horgászbotokat, zsinórokat, egyéb kiegészítőket és természetesen a műcsali arzenáljukat. Nagy érdeklődéssel voltunk az újdonságok előtt, mert kétségtelenül csúcsminőségű japán terméket ismertünk meg. Orosz barátaink megmutatták a „titkos fegyvereket”  - a PONTOON21 wobblereket, melyeket ha vezetés közben megállítunk, akkor azok süllyedés, lebegés vagy felúszás között remegnek, billegnek a vízben, a twistereket és gumihalakat melyek akár már 1-2 grammos fejjel is tökéletesen veretnek amellett, hogy speciálisan anyagukban ízesítettek. És még sok minden mást, mellyel a későbbiekben a cikkekben és írásokban valamint termékleírásokban találkozhatnak a horgásztársak.

 

A Pontoon21 műcsalijai kivétel nélkül (wobblerek, támolygók, körforgók, pilkerek) a világ legjobb és legelismertebb horgaival - OWNER horgokkal vannak ellátva.

 

 Továbbá a  Pontoon21 wobblerek mind 1. osztályú japán minőségű „fekete,lapított” kulcskarikákkal vannak szerelve, amit a profi horgászok használnak és ajánlanak.

 

 Sok terméke a cégnek wolfram golyókat, körforgók esetében  wolframból készült „testet” tartalmaz a hagyományos acél helyett.

 

 A Pontoon21 wobblereinek a 90%-ába „Magnetic Force Balance” rendszer van beépítve. Ez egy kicsi mágnes, a test belsejében, mely maga mellet tart  egy vagy több golyót, amit precízen  a wobbler egyensúlyának legmegfelelőbb pontján helyeztek el a japán mérnökök. De lényege abban rejlik, hogy dobáskor a golyó(k)ra ható erő hatására a golyó(k) elszakadnak a mágnestől, és a wobbler testében kialakított alagútban vagy járatban a műcsali farok részébe kerülnek. Ezzel az extrém súlypontváltozással a wobblerünk nyílegyenesen „darts-ként” fog repülni, nem fog bepörögni, beszitálni és így sokkal távolabbra is dobható. Vízbe érkezéskor a csali első mozdítására a pontosan megtervezett úton a golyók visszagurulnak a mágnes mellé, az rögzíti őket, és így újra  tökéletes egyensúlyba hozzák a wobblert, mely stabilan, a vezetésének megfelelően fog működni bármilyen körülmények között.


 A PONTOON21 szilikoncsalijai az AWARUNA és a JILT az új japán gumicsalikhoz hasonlóan ízesítettek. De kiemelkednek abban a többi közül, hogy nemcsak a külső felület van ízesítve, hanem anyagukban ízesítettek, és már +5C tól (!!!) bocsátják ki az aromát és ízeket +25C fok között – míg a konkurens ízesített „japán” csalikon csak +10C foktól aktiválódik a íz és aroma. Nem beszélve a speciális, teljesen lágy anyagösszetételről, amit a  P21 laboratóriumban készítettek a  fejlesztők.

wobblerek

Kosár (0)