Ein exklusiver Ort für Spinnangler!

Jackall

JACKALL - egy modern, dinamikusan fejlődő japán cég, amely pergető botok, csalik és kiegészítők gyártására specializálódott édesvízi és sósvízi horgászatra. Viszonylag fiatal kora ellenére a Jakall céget számos horgász világszerte elismerte kiváló minőségének, modern dizájnjának és termékei kiemelkedő teljesítményének köszönhetően.

JACKALL WOBBLEREK
A műcsalikat gyártó vállalatok széles körében igen különös figyelmet érdemelnek a Jackall wobblerek. Minden csali a japán mérnökök „egyfajta” eredménye. A gyártás megkezdése előtt minden modellen hónapok és évek fejlesztését, úszási illetve távdobó tulajdonságainak tesztelését végzik. A modern számítógépes technológia háromdimenziós kialakításának köszönhetően minden wobblernek szinte élethű megjelenése van, ahol minden részletet a legapróbbik kidolgoznak (testforma, méret, uszony, szem stb.). Nemcsak az eredményes fogások tekintetében is, de a modern anyagok, a tartós és látványos festés, a különböző távdobó rendszerek beépítésével és felhasználásával a Jackall wobblerek valódi „igáslovak” lesznek, amelyek sok éven át örömöt és élvezetet okoznak a pergetőhorgásznak.

JACKALL PLASZTIK CSALIK – GUMIHALAK
A JACKLALL plasztik csalikat a legmodernebb "ehető és ízesített" anyagból készítik, rengeteg természetes aroma titkos keverékének felhasználásával.  A szokványos kishal utánzatok mellett a vállalatnak számos rák, rovar és féreg kreatúrája is van, akár a legszokatlanabb formákban is, amelyek a sok aktív íz anyag mellet még sajátos mozgást is produkálnak a halak távoli odavonzására. A különböző modellek, formák és színek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálják a számára szükséges csalit, legyen az nagyhalas vagy ultra könnyű gumihalas pergetés. A halaknak nem lesz kétsége a JACKALL csalik realisztikus alakja, mozgása, és íze tekintetében a gyanakvásra, és nem lesznek képesek ellenállni a kísértésnek, hogy azokat megkóstolják vagy megtámadják.

JACKALL PISZTRÁNG CSALIK
A JACKALL pisztrángos modellek a TIMON márka alatt készülnek, és számos olyan wobblert, körforgót és támolygó kanalat sorakoztat fel, mely mind az álló és folyó vizek, vagy a sebes patakok horgászatához nélkülözhetetlenek. A tompa és élénk, matt vagy fényes színek változatossága lehetővé teszi a számunkra, hogy a leginkább szeszélyes pisztráng megfogására is megtaláljuk a megoldást, mind a tiszta, mind a zavaros és sáros vízben egyaránt. De nem csak a pisztráng csapható be könnyen a TIMON csalikkal, hanem a Magyarországi folyóink és tározóink minden ragadozó halai is. Ez a széria is ugyanolyan japán mérnöki pontossággal és precízséggel készül, mint a JACKALL összes egyéb terméke.

A JACKALL modelljeiről bővebb leírást és információt a www.wobblerek.com weboldalon találsz.

Az eredeti JACKALL wobblerek és egyéb műcsalik Magyarországon a Wobblerek.com kínálatában találhatóak és megvásárolhatóak. Látogass el a Budapesti mintaboltba (1157 Budapest, Késmárk u. 32.) vagy rendeld meg online a www.wobblerek.com web áruházban.

Filtern