Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Megabass S-Crank 1.5 / Biwako Seethrough Chart wobbler műcsali
Megabass S-Crank 1.5 / Biwako Seethrough Chart wobbler műcsali
28,57

Megabass S-Crank 1.5 / Biwako Seethrough Chart wobbler műcsali

Felúszó - Floating

Hossz: 65.6 mm
Súly: 14 g
Merülési mélység: 1.2 - 1.5 m

Made in Japan
Készleten
28,57
Points aprés achat: 1,43 €
Détails

Az S-crank fejlesztését és tökéletesítését, a Megabass prostaffjainak köszönhetjük. A csapat profi horgászai mint például, Luke Clausen, Edwin Evers, Chris Zaldain és Randy Blaukat minden kreativitásukat beleadták, hogy megszülethessen ez a tökéletes Crankbait. Egyetlen dologra lett kifejlesztve. A Győzelemre!
Több mint két év kőkemény munkáját foghatjuk a kezünkben, így nem meglepő, hogy egy tökéletes csaliról beszélhetünk. Megjelenésében és támolygó, "akadozó" mozgásában is az átlagon felül teljesít. Nem egy megszokott a piacon tonna számra megtalálható crankbaitről van szó. Bevontatás közben a csali széles, erőteljes kitérésekkel nagy víztömeget mozgat meg maga előtt. Oldalra kitérései igen erőteljesek, de a tökéletes egyensúlyozás mindig visszatereli középre.
Az akadások elkerülése érdekében, a Megabass S-Crank magas felhajtó erővel és precízen formált terelőnyelvvel szerelték, hogy a penge éles hármashorgok véletlenül se akadjanak el. Elérhető széles színválasztékban, amelyeket mind profi horgászok fejlesztettek. Az S-Crank versenyszintű csali, amire a profi horgász bármikor számíthat!

Données
Cél hal
Brochet, Black-bass
Csali típusa
Wobbler
Típus
Crankbait
Készlet
Raktáron
Gyártó
Megabass
Méret (mm)
65.6 mm
Merülési mélység
1.2 - 1.5 m
Súly
14 g
Numéro d´objet
4513473398742
Compléments
produits similaires