Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Keitech Swing Impact 3.5" / LT#52 - LT Green Pumpkin Pink gumihal
Keitech Swing Impact 3.5" / LT#52 - LT Green Pumpkin Pink gumihal
6,19

Keitech Swing Impact 3.5" / LT#52 - LT Green Pumpkin Pink gumihal

Készleten
6,19
Points aprés achat: 0,31 €
Détails

A legtöbb ragadozó halra használt modell a KEITECH palettájáról. A világ minden táján ismert, mint ez az eredeti, vagy mint akár a több ezer utánzat között.

Ez a korongfarkú gumiféreg az aktív gumihalak és gumikukacok atyja. Bordázott és karcsúsodó testtel, vékony farokkal és közepes nagyságú korong farokkal a legérzékenyebb és legtermészetesebb vibrációval rendelkezik. Ezekhez a tulajdonságokhoz párosul még a KEITECH tintahal vagy garnélarák természetes aromái és a hozzáadott sók eredeti formulája az extralágy plasztik textúrájában. De ez a csali még külsőleg is aromásított, hogy a legétvágytalanabb halból is aktívitást és támadást váltson ki. Összetettségében, illetve a természetesnek tűnő féreg és ivadékhal imitálásának köszönhetően idehaza is az egyik leghatékonyabb és legkedveltebb gumihal.

Minden módszerhez kiválóan alkalmas, legyen szó jig- vagy drop-shot, texas- vagy carolina stb. szerelékről, és kivétel nélkül az összes pergetve megfogható halainkra kitűnő választás, mint a kezdő, mint a profik számára.

 

Données
Cél hal
Sandre, Brochet, Black-bass
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkú
Készlet
Raktáron
Gyártó
Keitech
Méret (inch)
3.5"
Méret (mm)
89 mm
db/csomag
8
Izesítés
Garnéla és Tintahal
Numéro d´objet
4560262625688
Compléments
produits similaires