Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Keitech Easy Shiner 5" 127mm/ LT#63 - LT Purple Blue Heaven gumihal
Keitech Easy Shiner 5" 127mm/ LT#63 - LT Purple Blue Heaven gumihal
8,19

Keitech Easy Shiner 5" 127mm/ LT#63 - LT Purple Blue Heaven gumihal

Készleten
8,19
Prix d´unité: 1,64 €/db
Points aprés achat: 0,41 €
Détails

A legnépszerűbb gumihal, mivel ez egy minnow formájú plasztik, mely alakját és mozgását tekintve megegyezik a kishalakéval, ami minden ragadozó hal fő célpontja és tápláléka.  A legszélesebb mérettartományban ez a modell van a maga legkisebb 5,1 centiméterétől a legnagyobb 20,3 centiméterével.

A Keitech Easy Shiner egy korongfarkú gumihal, ami a Shad Impact és a Swing Impact csalik hibridje. Ez a kishal még lassú bevontatáskor is csábítóan billeg egyik oldalról a másikra, a testhez képest nagynak mondható korong faroknak köszönhetően. Így az Easy Shiner a korong végződésű farok miatt, ami még veret is, fokozva a rezgést és a látványt a ragadozók számára – az „aktív mozgású gumihalak” fajtájába sorolódik. A test szerkezetileg két részből áll: egy könnyű felső részből és egy nehéz, sóval átitatott alsó részből. Alul és felül az offset horog számára bemélyedések találhatóak, amik lehetővé teszik az akadós és növénnyel benőtt vizekben is a nyugodt és eredményes horgászatot. Egyedi anyagösszetétele és ízesítése, mely formuláknak fő alapja a tintahal vagy rák aroma, valamint a textúrába kevert sók a titka ezeknek a csaliknak. Ez a forma és ízesítés még a legpasszívabb ragadozót is kapásra ösztönzi.

Használható hagyományos jig-, drop-shot, texas, carolina vagy bármilyen szerelékkel és módszerrel. Az összes ragadozó halra ajánlott.

Garnélarák és tintahal aromával anyagában is ízesített gumihal.

made in Japan

Données
Cél hal
Sandre, Brochet, Poisson-Chat
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkú
Készlet
Raktáron
Gyártó
Keitech
Méret (inch)
5.0"
Méret (mm)
127 mm
db/csomag
5
Izesítés
Garnéla és Tintahal
Súly
10.4 g
Numéro d´objet
4560262635779
Compléments
produits similaires