Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Intech Slim Shad 3,3" (83 mm) 7 db #IN71 gumihal
Intech Slim Shad 3,3" (83 mm) 7 db #IN71 gumihal
4,26

Intech Slim Shad 3,3" (83 mm) 7 db #IN71 gumihal

Készleten
4,26
Prix d´unité: 0,61 €/db
Points aprés achat: 0,21 €
Détails

A Slim Shad egy klasszikus formájú korongfarkú gumihal, amely az INTECH újabb magabiztos lépése egy tökéletes csali megalkotása felé. A gumihal tulajdonságainak kialakításakor arra törekedtek, hogy rezgései lágyak és magas frekvenciájúak legyenek, de azért ne túl agresszívek.

A Slim Shad teste meglehetősen terjedelmesnek és vaskosnak tűnik, de az aerodinamikai tulajdonságai nagyon jók, aminek köszönhetően nagy távolságokon is bevethetjük.

A „korong farok” kicsit ovális vagy tojás alakú és aránylag kisméretű, ami meglehetősen nagy keresztmetszetben kapcsolódik a csali testéhez. Ez egyrészt további erős tartást ad, másrészt kis amplitúdójú de gyors rezgéseket biztosít magas frekvencián.

A Slim Shad is egy anyagában ízesített szilikonból készül, ami a japán minőségi csalik egyik alapelve. Ezt a tulajdonságot sóval illetve attraktánsok bekeverésével hozzák létre. A só mennyisége mérsékelt, ami pozitívan hat a szakadási tulajdonságára és nincs negatív hatással a plasztik természetes felhajtó erejére sem.

A csali kiváló fogóságának másik titka az UV Fluorescent pigment hozzáadása. Növeli a csali láthatóságát a ragadozók számára gyenge fényviszonyok mellett, és fokozza az ingerlő hatást.

A gumihal alján és hátán van egy vágás - ez lehetővé teszi a csali offset horoggal való szerelésnél a jó elrejtést, illetve kapáskor a hatékonyabb akadást. Ezek akkor fontos dolgok, ha akadós részeken, sűrű növényzetben vagy vízalatti korhadt fa ágak és gyökerek között pergetünk.

Ez a gumihal többféle feltűzést tesz lehetővé: hagyományos jig fej, offset horog, spirál rugós felcsavarás, hosszú szárú kettes cseburaska horog, stb.

 

Ukrajnában készül.

 

Wobblerek.com - az INTECH termékek hivatalos forgalmazója és képviselete Magyarországon.

Données
Cél hal
Sandre, Sandre da la Volga, Brochet
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkú
Készlet
Raktáron
Gyártó
Intech
Méret (inch)
3.3"
Méret (mm)
83 mm
db/csomag
7
Izesítés
Speciális ízesítés
Numéro d´objet
4823099102709
Compléments
produits similaires