Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Keitech Easy Shiner 2" 50mm/ LT#17 - Pink Special gumihal
Keitech Easy Shiner 2" 50mm/ LT#17 - Pink Special gumihal
2 390 Ft 
2 150 Ft

Keitech Easy Shiner 2" 50mm/ LT#17 - Pink Special gumihal

Cél hal
Kősüllő, Sügér, Süllő, Csuka
db/csomag
12
Készleten
10
2 390 Ft 
2 150 Ft
Egységár: 215 Ft/db
Kezdete: 2023.09.28   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 240 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft
Részletek

A legnépszerűbb gumihal, mivel ez egy minnow formájú plasztik, mely alakját és mozgását tekintve megegyezik a kishalakéval, ami minden ragadozó hal fő célpontja és tápláléka.  A legszélesebb mérettartományban ez a modell van a maga legkisebb 5,1 centiméterétől a legnagyobb 20,3 centiméterével.

A Keitech Easy Shiner egy korongfarkú gumihal, ami a Shad Impact és a Swing Impact csalik hibridje. Ez a kishal még lassú bevontatáskor is csábítóan billeg egyik oldalról a másikra, a testhez képest nagynak mondható korong faroknak köszönhetően. Így az Easy Shiner a korong végződésű farok miatt, ami még veret is, fokozva a rezgést és a látványt a ragadozók számára – az „aktív mozgású gumihalak” fajtájába sorolódik. A test szerkezetileg két részből áll: egy könnyű felső részből és egy nehéz, sóval átitatott alsó részből. Alul és felül az offset horog számára bemélyedések találhatóak, amik lehetővé teszik az akadós és növénnyel benőtt vizekben is a nyugodt és eredményes horgászatot. Egyedi anyagösszetétele és ízesítése, mely formuláknak fő alapja a tintahal vagy rák aroma, valamint a textúrába kevert sók a titka ezeknek a csaliknak. Ez a forma és ízesítés még a legpasszívabb ragadozót is kapásra ösztönzi.

Használható hagyományos jig-, drop-shot, texas, carolina vagy bármilyen szerelékkel és módszerrel. Az összes ragadozó halra ajánlott.

Garnélarák és tintahal aromával anyagában is ízesített gumihal.

made in Japan

Adatok
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkúak
Gyártó
Keitech
Méret (inch)
2.0"
Méret (mm)
50 mm
Izesítés
Garnéla és Tintahal
Súly
1 g
Cikkszám
4560262601941
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek