Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Varivas Avani Jigging MAX PE X9

New VARIVAS Avani Jigging [Max PowerPE] X9 - 10x10

Új generációs X9 szálas fonott zsinór.

CORE – INPUT
Bemutatjuk az „x9 szerkezetet” a kivételes tartósság érdekében.
A "CORE-INPUT" módszer alkalmazásával tökéletes egyensúlyt értünk el a rugalmasság és a fokozott tartósság között. Ez a fejlett technika nem csak minimálisra csökkenti a feszültség és nyomás okozta zsinórt, hanem biztonságot és magabiztosságot nyújt még a nagyobb halakkal való csatában is.

SP-T II
Tapasztalja meg a jelentősen megnövelt tartósságot és alacsony vízfelvételt az SP-T II-vel, amely felülmúlja a hagyományos SP-T bevonatok rugalmasságát. A víztaszító képesség jelentős javulása hozzájárul a magasabb teljesítményhez, ami kiemelkedő eredményeket biztosít.

A Vertical Braid gyártási módszer használata
A kimagasló egyenes vonalú teljesítmény és a lenyűgöző, rendkívül alacsony, körülbelül 3%-os nyújtási arány elérése a Vertical Braid gyártási módszerrel létrehozott zsinóroknál forradalmasítják a horgászat élményét.

Ezzel a technológiával elérték, hogy jelentősen csökkenjen a zsinór lazasága, növekedjen az esési sebessége és az érzékenysége. Így sokkal közvetlenebb és érzékenyebb érzést tesz lehetővé jiggelés közben.

A zsinór kivételesen gyors süllyedése ideális lineáris pályát biztosít amikor behatol a vízbe bármilyen kívánt mélységnél.

Szín: 10m x 10 szín (+jelölővonal)

Kiszerelés: 300 m / 200m

Felhasznált technológiák:

PE, CORE-INPUT, SP-T2, SP-V

マックスパワーPE CORE-INPUT SP-T2 SP-V

Japánban készül

Varivas Co..Ltd.


11termék 111
11termék 111
Szűrés
Ár
 (Ft)
25 900 Ft - 36 900 Ft
Készlet