Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Intech

A Wobblerek.com webáruház által bemutatott INTECH fonott zsinórok választéka igen nagy, ezért vásárlás előtt érdemes részletesen tanulmányozni a horgász zsinórok minőségi jellemzőit.

A modern technológiák lehetővé tették a legújabb anyagok bevezetését a gyártásba, amelyek garantálják a horgászfelszerelésekben való széles körű felhasználást és egyben a hatékony horgászatot.

Az új technológiákkal készült horgászzsinórok nagyon tartósak, de jellemzőikben vannak eltérések a gyártásból és az alapanyagok felhasználásából kifolyólag.

A fonott zsinór jelentősen eltér a damiltól, mivel nagyszámú nagyon vékony szál szövésével készül, amely meghatározza a termék legnagyobb szilárdságát és tartósságát. A zsinór szerkezetéből adódóan kopásálló, minimális nyúlású és nagyon érzékeny a kapásra. A fonott zsinór minden lehetséges horgászkörülményre alkalmazható: pontyhorgászat, fenekező horgászat, feederhorgászat, harcsázás, de különösen pergető horgászatnál.

A dobási távolság a fonott szövés minőségétől is függ. Minél kisebb a szálak átmérője, annál kerekebb és simább lesz a szövés és annál nagyobb dobási távolságot tudunk elérni. A kerek zsinórok négy vagy több szálból állnak. Úgy tartják, hogy egy nyolc szálból álló zsinór tökéletesen kerek.

A zsinórok polimer anyagokból vannak szőve további adalékanyagokkal, amelyek jobb tulajdonságokat biztosítanak a szálak számára. Léteznek hibrid zsinórok is, amelyek magukban foglalják azokat az anyagokat, amelyekből monofil készül, valamint olyan anyagokat, amelyekből klasszikus zsinórokat szőnek.

Az Intech cég az Intech Micron, First, JIG Style, Micro Style horgászzsinórokat kínálja a piacon. Ezek a termékek ötvözik a kiváló minőség elvét, kiváló áron. Nálunk a gyártótól származó X4 és X8 horgászzsinórt is megvásárolhatja.

A horgászzsinór vásárlásához több mutatót kell követnie:

Termék alapanyaga;
A zsinór átmérője;
Szakító szilárdság vagy terhelés;
A hely, ahol horgászni fogsz;
Horgász tapasztalat;
Horgászzsinór gyártója.

Nem szabad pénzt spórolni és törekedni kell a kiváló minőségű termékekhez, mivel a horgászat eredménye közvetlenül ettől függ. Remek ÁR/ÉRTÉK arányon ajánlunk INTECH fonott horgászzsinórt a Wobblerek.com online áruházunkban, miközben egy japánban gyártott kiváló minőségére számíthat.

Szűrés