Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Blog

Reins

Varga Pál
2014.06.26 20:49
Reins

REINS

Reins – egyike a vezető horgászcikk gyártóknak, amelyek elsősorban plasztik csalikat, wolfram súlyokat és kiegészítőket gyárt. A legsikeresebb és legkedveltebb márka a felkelő nap országában, mindamellett, hogy ez a cég is nagyban erősíti a Japán horgásztermékek elismerését szerte a világon. Az amerikai horgászok és profi horgászok kedvelt terméke a feketesügér horgászatánál, míg Európában legfőképpen a süllő, sügér, csuka és harcsa horgászatára használják.

A Reins lágy csalik minden modellje magas minőségű plasztikból készül sók és valódi rák aromák hozzáadásával. A hal amikor megérzi a szagokat, követni kezdi annak a forrását, és kapáskor sem fúja ki, igyekszik azt lenyelni. Ezek a sajátosságok segítik a horgászt, hogy a legóvatosabb halakat és legapróbb kapásokat is megfogja.

Minden Reins modell egyéni fejlesztésű, sajátos jellemzőkkel és tulajdonságokkal, mint például az anyag sűrűsége más és más a test részein, nem beszélve a tudatosan vékonyított vagy bordázott kialakítástól .  Ez különleges mozgást és lebegést ad a plasztiknak. Az úszó vagy megállított csali,  a plasztik változó sűrűsége  és felhajtóereje miatt élethűen „fejen állva” lebeg, vagy ha csápos, akkor azok ringanak a víz áramlásától vagy a horgászbot legapróbb mozgatásától.

Ma már elmondható, hogy minden magyar profi- és versenyhorgász tart Reins plasztikcsalit "titkos fegyverként" a dobozában .