Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Keitech Easy Shiner 4.5" 114mm/ PAL#01 - Chartreuse Red Flake gumihal
Keitech Easy Shiner 4.5" 114mm/ PAL#01 - Chartreuse Red Flake gumihal
2 390 Ft

Keitech Easy Shiner 4.5" 114mm/ PAL#01 - Chartreuse Red Flake gumihal

Készleten
2 390 Ft
Egységár: 398 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

A legnépszerűbb gumihal, mivel ez egy minnow formájú plasztik, mely alakját és mozgását tekintve megegyezik a kishalakéval, ami minden ragadozó hal fő célpontja és tápláléka.  A legszélesebb mérettartományban ez a modell van a maga legkisebb 5,1 centiméterétől a legnagyobb 20,3 centiméterével.

A Keitech Easy Shiner egy korongfarkú gumihal, ami a Shad Impact és a Swing Impact csalik hibridje. Ez a kishal még lassú bevontatáskor is csábítóan billeg egyik oldalról a másikra, a testhez képest nagynak mondható korong faroknak köszönhetően. Így az Easy Shiner a korong végződésű farok miatt, ami még veret is, fokozva a rezgést és a látványt a ragadozók számára – az „aktív mozgású gumihalak” fajtájába sorolódik. A test szerkezetileg két részből áll: egy könnyű felső részből és egy nehéz, sóval átitatott alsó részből. Alul és felül az offset horog számára bemélyedések találhatóak, amik lehetővé teszik az akadós és növénnyel benőtt vizekben is a nyugodt és eredményes horgászatot. Egyedi anyagösszetétele és ízesítése, mely formuláknak fő alapja a tintahal vagy rák aroma, valamint a textúrába kevert sók a titka ezeknek a csaliknak. Ez a forma és ízesítés még a legpasszívabb ragadozót is kapásra ösztönzi.

Használható hagyományos jig-, drop-shot, texas, carolina vagy bármilyen szerelékkel és módszerrel. Az összes ragadozó halra ajánlott.

Garnélarák és tintahal aromával anyagában is ízesített gumihal.

made in Japan

Adatok
Cél hal
Süllő, Csuka, Harcsa
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkú
Készlet
Raktáron
Gyártó
Keitech
Méret (inch)
4.5"
Méret (mm)
114 mm
db/csomag
6
Izesítés
Garnéla és Tintahal
Súly
7.4 g
Cikkszám
4560262602573
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek