Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Pontoon 21 Awaruna EVO

Lehet e javítani azon, ami egyike a világ legjobb plasztik csalijának? Nem. De amíg más cégek hamisítják és copy-zzák az AWARUNÁT, sőt egyesek szegényes „Frankenstein”-eket öntenek formába – addig a Pontoon21 halad előre és új vezető gumihalakat hoz létre.

Az egész világon már ismert, hogy az AWARUNA bármilyen ragadozó halat megfog az édes vizekben, és sok modellje a sós vizekben is nagyon eredményes.

Az AWARUNA eddigi legnagyobb mérete 4,5” (12 cm) – ezért benne van a lehetőség kapitális halak megfogására.

Az új széria legnagyobbjai mindössze fél vagy 1”-al nagyobbak, és a PONTOON 21-nél biztosak abban, hogy ez bőven elég az édesvizek kapitális ragadozói megfogására. Ezek után nincs szükségünk magunkkal cipelni nehéz dobozokat nagy gumihalakkal és nagy dobósúlyú botokkal, beruházni ehhez orsókra és egyéb plusz kiegészítőkre csak azért, hogy el ne szalasszuk a nagy fogást a vízparton. Az új modellek értéke nem a méretében, hanem a minőségében és a benne rejlő lehetőségeiben van. Az AWARUNA „EVO” és az AWARUNA „DUN” egyedi ötletek alapján lettek kifejlesztve melyek ellentmondanak a skandináv hiedelmeknek – és ez igaz, működik!

! Minél masszívabb – annál keményebb az anyag és rosszabb a mozgás? A PONTOON21 nem ért ezzel egyet!

 


34termék
 
34termék
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 390 Ft - 2 690 Ft
Cél hal
Méret