Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Ribche-Lures

A Ribche-Lures cég már 10 éve sikeresen működik. Az utóbbi években nagy hangsúlyt fektetett a cég a minőségi horgászfelszerelések (csalik) tervezésébe, gyártásába és forgalmazásába.
A széles termékskálából - a modelleket, méreteket és dizájnt illetően - kiválasztottunk egy sorozatot, amely megfelel a magyarországi piac elvárásainak.

Ezek a csalik minden évszakban és időjárási körülmények között működnek, mind az édesvízi és sós vízben.
Hosszú időn keresztül versenyhorgászok tesztelték valamennyi technikán keresztül ( hagyományos bevontatás, vertikális horgászat) mindenféle ragadozó halra – csuka, süllő, harcsa, balin, sügér, jászkeszeg, domolykó, pisztráng - illetve extrém mély horgászaton (nehezebb modellek).

A rendkívüli hatékonyság mellett különösen ügyeltek a környezetvédelmi szempontokra. Ólom és egyéb káros anyagoktól mentesek, cink ötvözetből készültek, kézzel festett air brush technikával.
Úgy lettek tervezve, hogy méretük, alakjuk, rezgésük, hidrodinamikai tulajdonságaik biztosítsák a megfelelő stabilitást vezetésnél, bevontatásnál minden mélységben. A három pozíciós rögzítési rendszer lehetővé teszi a különböző intenzitású rezgéseket, különböző vízrétegeken, különböző merülési mélységekben. Az első pozíciós rögzítés a gyors vezetést teszi lehetővé a víz felső rétegeiben. A középső pozíció a legjobb nagyobb mélységekben a változékony vezetésnél és vertikális jigelésnél. Az hátsó pozíció a legjobb a beteker-megállít-beteker technikával a víz minden rétegein.

Minden modell kétágú horgokkal van felszerelve – VMC 9908 – ami kizárja az elakadás lehetőségét a víz fenéken és különböző akadókban.

Szűrés