Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Select Drastic 56SP

 A Select Drastic 56 SP wobbler egy kisebb méretű műcsali, amivel szinte minden ragadozó halunkat megfoghatsz: süllőt, csukát, balint, domolykót, pisztrángot. Állóvízben és mérsékelt sodrásban is stabilan működik, sok-sok kapást hozva. Ezzel a csalival nem a kapitális halakra kezdünk pergetni, viszont a fent említett halfajok mindegyikét remekül megfogja kimagasló arányban.

 A Drastic 56 SP wobbler sajátos játékkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a sikeres használatát egyenletes vezetésnél vagy bevontatásnál. Ennek ellenére a leghatékonyabb úszási animáció ehhez a típushoz a twich-elés, azaz a szünetekkel tarkított apró rángatás A rángatások során Drastic sebzett ivadékot imitál, a szünetekben pedig imbolyogva lebeg vízközt és ilyen pillanatokban támad a ragadozó leggyakrabban egy legyengült halra.

 Amellett, hogy „suspend” azaz „vízközt lebegő” a wobbler, mágneses távdobó rendszerrel is fel van szerelve. Ez a rendszer abból áll, hogy egy mozgó henger egy fémtengely mentén csúszkál. Dobáskor a henger hátra csapódik a wobbler végébe, ezzel a súlypontja is hátra kerül, így nem kavitál be repülés közben, illetve nagyon pontosan és célirányosan fog repülni. Vízbe érkezéskor vissza csúszik a fémhenger az eredeti helyzetébe, ahol egy beépített kis mágnes megtartja azt. A Select Drastic szignifikánságát hangsúlyozza, hogy ezt a fajta távdobó rendszert csak egy prémium minőségű japán gyártó wobblereiben találhatjuk meg (ZipBaits). Ennek köszönhetően kis súlya ellenére nagyon jól és pontosan repül ha könnyű és ultrakönnyű osztályú botokkal dobjuk.

 Mint minden Select wobbler, ez a típus is a kiváló minőségű BKK horgaival és kulcskarikáival van szerelve.

 A Drastic 56SP wobblerek színválasztéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy bármilyen körülményhez és bármilyen ragadozóhoz találjon megoldást.


19termék
 
19termék