Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Select Hamster 75SP

A Select Hamster 75 SP egy minnow formájú "pocakosabb" kinézetű és kialakítású wobbler. Ez a műcsali a minőségi wobblerek aktív játékával és „hagyományos” egyszerű de vonzó veretéssel rendelkezik, így egy igen univerzális műcsali wobblerként. Bármelyik hazai ragadozó halfajunkra tökéletes választás, ezért elengedhetetlen kelléke lesz a pergető készletünknek.

Ennek a wobblernek a merülése 1 méteres mélységig korlátozott, így hatékonyan használható sekély vízben, vízi növényzet felett, vagy akár a partok mentén és a sekély kikötők közelében.

A wobbler „suspend” azaz „vízközt lebegő” tulajdonságának köszönhetően mindvégig a meghatározott vízoszlopban marad, így a legóvatosabb hal gyanúját is eloszlatja a támadással kapcsolatban.

A szünetekkel tarkított és különböző intenzitású „twich” rángatások vagy a „stop&go” vezetési technika során a Hamster sebzett kishalat imitál, mivel a szünetekben a vízközt lebeg. Ilyen pillanatokban támad a süllő és a csuka leggyakrabban egy legyengült halra. A folyamatos betekeréssel pedig a balinokat és nagyobb sügéreket tudjuk sikeresen megfogni.

Amellett, hogy „suspend” azaz „vízközt lebegő”, a csali belsejében mágneses rendszer található a hosszú dobáshoz, amely aerodinamikus formájával együtt lehetővé teszi a nagy dobási távolság és pontosság elérését.

A Select Hamster SP sorozat igen sokoldalú csali, amely főként a csuka, a süllő, a balin és a nagyobb sügérek fogására szolgálnak a part mentén vagy sekély részeken. A bő színválasztéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy a fenti ragadozókat tekintve bármilyen körülményhez találjon megoldást.

A wobbler kiváló minőségű BKK horgokkal van felszerelve, amelyeket élesség és nagy szilárdság jellemez.


11termék 111
11termék 111