Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Favorite Smart PE 4x - fonott zsinór pergetéshez

Favorite Smart PE 4X - négyszálas PE fonott zsinór

A Favorite Smart PE 4X a Favorite márkanév alatt kiadott első fonott zsinór, amely japánban készül és a legtöbb horgász alapvető igényeit kielégíti.

Négyszálas H-Grade PE anyagból készült, amely nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, mind önmagában, mind a csomók megkötése után. Az említett minőségi alapanyagnak köszönhetően az erő mellett optimális lágyság és jó kopásállóság is párosul a Favorite Smart zsinórokhoz.

Ennél a zsinórnál további technológiákat is alkalmaz, amelyek javítják a tulajdonságait:

 Si-Coating (Silicon Coating) – speciális szilikon bevonat, amely simábbá és csúszósabbá teszi a felületét, így jelentősen csökkenti a gyűrűk súrlódását, és ezzel növeli a dobási távolságot. Emellett ez a bevonat jó vízlepergető tulajdonságokat is ad a Smart zsinórnak;

LP (Lifetime Painting) – azaz élettartam festés. Ez a technológia a zsinór speciális színezése, amely hosszú ideig biztosítja az élénk színét.

 Amint már említettük, a Favorite Smart PE zsinór Japánban készül, ami minden bizonnyal kiváló minőséget bízonyít, és az alacsony ár lehetővé teszi, hogy ár/érték arányban magabiztosan a legjobbnak nevezzük ezt a modellt az európai piacon.

 Tulajdonságainak köszönhetően a Smart PE megtalálja a pergető horgászatban való alkalmazását, kezdő és tapasztalt horgászok számára egyaránt.

Szín: fluo narancs

Kiszerelés: 150m

Made in Japan


2termék 12
2termék 12