Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Pontoon 21 Eight Braid New WX8

Az YGK és a PONTOON 21 közös kollaborációjából született egy tökéletes 8 szálas szövésű pergető zsinór sorozat.

Az Eight Braid WX8 névvel forgalomba hozott új fonott zsinór Japánból származik, ami önmagában is már garancia a legjobb minőséghez. Ezt még tovább fokozza az YGK alapanyaga illetve gyártósora és így már prémium minőségről beszélhetünk.

Ezeket az új szériájú zsinórokat a mechanikai sérülésekkel szembeni fokozott ellenállás jellemzi, miközben megőrzi az elképesztő érzékenységet.

A PONTOON 21 Eight Braid WX8 sorozatot olyan technológiával gyártják, amely biztosítja a folyamat teljes automatizálását közvetlen emberi részvétel nélkül. Ez lehetővé tette a gyártási folyamat javítását: a molekulárisan orientált polietilén bizonyos módjából származó szálakat először befestik és védőkompozícióval vonják be, majd csak ezt követően szővik meg egy adott feszültségérték, vagyis feszesség mellett. A kézi munka hiánya és a kiváló minőségű precíz gyártás lehetővé tette a maximális pontosságot és a horgászzsinórok költségeinek csökkentését a hagyományos gyártási módszerekhez képest.

A 8 szálas fonott zsinórokról közismert, hogy kerekebbek és érzékenyebbek, mint a 4 szálas fonott zsinórok. Ennek viszont mindig az volt a hátránya, hogy sérülékenyebbek is mint a 4 szálasok, ezért a 8 szálas fonott zsinórokat elsősorban a vízközti vagy vízfelszíni pergetéshez használták leginkább, vagy olyan helyeken ahol egyáltalán nincs vagy kevés az akadó. De az új fejlesztésű Eight Braid-nél, amin számos mechanikai és gyakorlati tesztet végeztek bebizonyosodott, hogy a sérülések tűrése sokkal magasabb lett, így a szakítószilárdság és a megbízhatóság is fokozódott.  

A felhasznált anyagok és az új gyártási ill. szövési technológiák hozzájárulnak a még nagyobb dobási távolságok eléréséhez, valamint a lefinomított Light és Ultra Light pergetés legapróbb részleteinek a kivitelezéséhez, ezzel megoldva a legkényesebb halak megfogását is.  

Így összefoglalva, az Eight Braid new Generation-nel kibővítheti horgászati ​​lehetőségeit, mert ez a sorozat kiváló választássá vált a különféle Jig-es technikákkal való pergető horgászathoz is.

Jellemzők:

8 szálas, bevonatos fonott

Tournament Class – profi versenyhorgászoknak

nagy szakítószilárdság

magas kopásállóság

nagy dobástávolság

nyúlásmentes és érzékeny

150 méteres kiszerelés

 multicolor szín

 Pontoon 21 és YGK kollaboráció

 Japánban készült


8termék 18
8termék 18
Szűrés
Ár
 (Ft)
9 990 Ft - 11 990 Ft