Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Pontoon 21 Gad Chaser NEW

Előfordulhat hogy valamelyik pergetőbot nincs készleten, ezért kérjük hogy vásárlás előtt érdeklődjön a munkatársainknál a megadott telefonszámokon.

Pontoon 21 GAD Series

A GAD Chaser horgászbotok blankja (botteste) magasminőségű grafit anyagból készült, közepes modularitási jellemzőkkel, a koreai Hankook cég gyártásában, a japán TORAY vállalat szénszálas koncepciója alapján. Kényelmes, kézhez álló, kiváló fogást biztosító magas minőségű parafa és EVA nagy keménységű kopásálló (high hardness) porózus anyag kombináció alapú nyél, Fuji VSS orsótartóval. Individuális konstrukció minden modellnél. Fuji FaZLite gyűrűsor.

GAD (Global Anglers Dedicated) – egy különálló irányzata a horgászbotok gyártásának, melyet a Pontoon21 választott magának ehhez a speciális kollekcióhoz, mely minőségre a Pontoon21 színvonalát erősíti, és korunk horgászainak a keresletét kielégíti.

A TORAY grafit anyaga nagyon drága, viszont a kereslet rá igen nagy.
Ahhoz hogy a TORAY eleget tegyen a piaci keresletnek, nemcsak saját maga termel, hanem biztosítja a fő összetevőket (carbonyams-carbon fonal) és technológiát más gyáraknak, melyek elsősorban a maguk számára végzik a gyártást.

A Pontoon21 pontos tájékoztatást ad a felhasznált anyagokról . Például, a felsőkategóriás Pontoon21 (premium category) sorozat botjainak a blankjai a japán TORAY gyárban készülnek, míg a GAD sorozat blankjai a TOREY japán szénszálak anyagának felhasználásával a koreai székhelyű Hankook gyárban készülnek. («Toray yarn carbon prepreged by Hankook»).

Sok konkurens gyártó és forgalmazó cég marketing célból csak a TOREY szót és jelzést említi meg a termékein, mellőzve és elhallgatva azt a fontos tényezőt, hogy hol és mely gyárban készült a termék – megtévesztve a fogyasztót. Azt viszont tény, hogy a középkategóriás, és (sajnos) sok más gyártó felsőkategóriás sorozatú botjainál mindig csak a felhasznált alapanyag ilyen jellegű grafit és szénszál. .

A Pontoon 21 GAD sorozat összes modellje a világon mindenütt elismert és első helyen álló FUJI vállalat által gyártott gyűrűkkel és FUJI maximális tapadást funkcionalizált orsótartóval készül, ezzel is jelezve a felhasználóknak, hogy elsősorban a minőségből és minőségi anyagok felhasználásából nem enged.

FaZLite Gyűrűsor: Az új FaZLite gyűrű teljesen fonott zsinór álló, páncél szekrény kemény, és finom mint a selyem. A tartóssága és a megfizethetőségé mellett, iszonyat nagy dobásokat érhetünk el vele, nem is beszélve még a gyönyörű kék színéről.

Ajánlás:

A GAD Chaser megalkotói a japán tradicionális pergetőbotok arcvonalára tették a hangsúlyt tervezéskor. Ezek könnyűek, tökéletesen kiegyensúlyozottak és nagyon rugalmasak, viszont elképesztően „feszes” és „gyors” botok. A Fast Action modellek igen sokoldalúak a műcsalik tekintetének terén, jól használhatóak „twitching”-elve (rángatva), támolygó és körforgó kanalak húzásánál, vezetésénél. Könnyedén megbírkózik a telt testű Crank típusú wobblerek és a nagy ellenállással bíró felszíni Top Water típusú csalik alkalmazása közben. Mint minden minőségi horgászbot, természetesem a jigelős horgászathoz is megfelelnek ezek a botok, de az Extra Fast Action (extra gyors akció) típusú változata a szériának alkalmasabb erre a célra, mivel feszesebb a botvég és így érzékenyebb is, ami egyértelmű hogy előny ennél a pergető módszernél. A megfelelő hossz és dobósúly a horgász egyéni igényének a függvénye, de a GAD Chaser sorozat választékban meglehetősen széles, így mindenki könnyedén talál a számára alkalmas és elképzeléseinek megfelelő típust.


1termék 11
1termék 11