Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Pontoon 21 Gad Gancho NEW

Előfordulhat hogy valamelyik pergetőbot nincs készleten, ezért kérjük hogy vásárlás előtt érdeklődjön a munkatársainknál a megadott telefonszámokon.

A GAD horgászbotok blankja (botteste) magasminőségű grafit anyagból készült, közepes modularitási jellemzőkkel, a koreai Hankook cég gyártásában, a japán TORAY vállalat szénszálas koncepciója alapján.

Fuji FaZLite gyűrűk,

Fuji DPS orsótartó

GAD (Global Anglers Dedicated) – egy különálló irányzata a horgászbotok gyártásának, melyet a Pontoon21 választott magának ehhez a speciális kollekcióhoz, mely minőségre a Pontoon21 színvonalát erősíti, és korunk horgászainak a keresletét kielégíti.

A TORAY grafit anyaga nagyon drága, viszont a kereslet rá igen nagy.

Ahhoz hogy a TORAY eleget tegyen a piaci keresletnek, nemcsak saját maga termel, hanem biztosítja a fő összetevőket (carbonyams-carbon fonal) és technológiát más gyáraknak, melyek elsősorban a maguk számára végzik a gyártást.

A Pontoon21 pontos tájékoztatást ad a felhasznált anyagokról . Például, a felsőkategóriás Pontoon21 (premium category) sorozat botjainak a blankjai a japán TORAY gyárban készülnek, míg a GAD sorozat blankjai a TOREY japán szénszálak anyagának felhasználásával a koreai székhelyű Hankook gyárban készülnek. («Toray yarn carbon prepreged by Hankook»).

Sok konkurens gyártó és forgalmazó cég marketing célból csak a TOREY szót és jelzést említi meg a termékein, mellőzve és elhallgatva azt a fontos tényezőt, hogy hol és mely gyárban készült a termék – megtévesztve a fogyasztót. Azt viszont tény, hogy a középkategóriás, és (sajnos) sok más gyártó felsőkategóriás sorozatú botjainál mindig csak a felhasznált alapanyag ilyen jellegű grafit és szénszál. .

A Pontoon 21 GAD sorozat összes modellje a világon mindenütt elismert és első helyen álló FUJI vállalat által gyártott gyűrűkkel és FUJI maximális tapadást funkcionalizált orsótartóval készül, ezzel is jelezve a felhasználóknak, hogy elsősorban a minőségből és minőségi anyagok felhasználásából nem enged.

FaZLite Gyűrűsor: Az új FaZLite gyűrű teljesen fonott zsinór álló, páncél szekrény kemény, és finom mint a selyem. A tartóssága és a megfizethetőségé mellett, iszonyat nagy dobásokat érhetünk el vele, nem is beszélve még a gyönyörű kék színéről.


Ajánlás:

A Gancho GAD NEW sorozat egy modern stílusú botcsalád azoknak a horgászoknak akik kedvelik az aktív horgászatot , sokszor helyet változtatnak a vízpartokon és gyakran cserélnek csalikat, pergető valamint vezetési stílusokat a nap folyamán. Ezt a „munkamániás” pergetőhorgászok alkalmazzák – a szó jó értelmébe véve, - és nekik lett megalkotva a Gancho GAD NEW. E széria botjai közepesen gyors karakterűek, így a legkönnyebben teljesítenek a rángató mozdulatoknál is, bármilyen erősségűt is szeretnénk elérni a műcsali játékát illetően - kezünkbe érezhetjük a csali táncoltatását. Ha volt alkalmad már horgászni „eredetí” japán botokkal, azonnal észre fogod venni a hasonlóságokat mint a bot karakterében, stílusában, tapintásában, és nem utolsó sorban visszaköszönnek a felhasznált anyagok és alkotóelemek azonnal. A Gancho GAD NEW bottestek minőségi japán TORAY anyagokból készülnek közepes modularitással, mely jellemző biztosítja a számunkra a nagyobb erőt párosítva az kiváló érzékenységgel. E modell sorozatában 6’-6’6”-7’ méretű hosszban (183cm-198cm-213cm) szerepelnek széles dobósúlyú tartományban UL-től a Heavy (ultrakönnyű –től a nehéz) skálán.


8termék 18
8termék 18