Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Legend Xtreme

A St.Croix® LegendXtreme® csúcskategóriás technológia alkalmazásával készült, kiváló mérnöki munka eredménye. A botok St Croix markolatokkal szereltek, ez a 29 féle különösen érzékeny bot nagyon jó minőségű SCV grafit anyagból kézi munka eredményeként épültek. A botanyag matt karbon béléserősítéssel készült és ezen felül még rendkívül nagy modulszámú SCVI grafittal erősítették meg, amellyel további súlycsökkenést értek el. A TET technológiával tervezett bottestek tovább növelik az érzékenységet. További újítások és technikai elemek beépítésével mindenki számára világossá válhat, hogy valami kiemelkedően értékes dolog tulajdonában egy ilyen horgászbot birtokosaként.

A bot jellemzői:

* Integrated Poly Curve® (IPC®) gyártási technológiát a St Croix fejlesztette ki, amely nagyon hamar a legkiemelkedőbb botépítő céggé tette a vállalatot. Ezt a technológiát azért alkalmazzák, hogy minden átmeneti pontot ki tudjanak küszöbölni a bottest ívében. Az ezzel gyártott botokat jobb akció, nagyobb terhelhetőség és érzékenység jellemzi.

* Taper Enhancement Technology (TET) bottest tervezés még szebb tesztgörbét tesz lehetővé, a jobb botakció nagyobb érzékenységgel párosul.

* Advanced Reinforcing Technology (ART) egy speciális karbon szál, amelyik közel 10x –re erősíti a bottestet, anélkül, hogy a bottest átmérője vagy súlya megváltozna. Valójában ez a technológia kiküszöböli a bottest ovális keresztmetszetűvé válását nagy terhelés hatására.

* NSINano-silica. 2010-ben mutatták be botjaikon ezt a technológiát Las Vegasban, amelyet közösen fejlesztettek ki a 3M céggel, ezért is nevezik 3M Matrix Resin-nek. Ez egy ultra mikriszkopikus méretű részecskékből álló szilikon, kitöltő anyag, amely beépül a bottest szénszálai közé. Ez a technológia egy sokkal erősebb és ellenállóbb végterméket biztosít. Ez a nano technológia nem növeli a bot súlyát, és nem befolyásolja a negatívan a bot érzékenységét.

* Szuper nagy modulszámú karbon anyag

* Fuji gubancolódást kiküszöbölő gyűrűk, SIC betétekkel, exkluzív színezéssel. Ideális a monofil, fonott és fluorokarbon zsinórokhoz

* Fuji® SK2 osztott orsótartó, a még kisebb tömeg és még nagyobb érzékenység céljából

* Az Extreme-Skin borítású markolatról lepereg a víz, nem szennyezi be a hal nyálka és a kosz, mert könnyedén tisztán tartható. A St Croix azért gyártja, hogy tovább növelje a komfortérzetet, a dobások hatékonyságát és fokozza a bot érzékenységét

* Kétrétegű lassan kötő lakkozás

* Tartozék: botzsák nincs

* Korlátlan élettartam garancia, melyet a St Croix Superstar Service biztosít

A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ.
A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős eltérés is lehetséges. Kérje ajánlatunkat!


10termék 110
10termék 110