Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Gurza Sport S-59 cseburaska horog

GURZA S-59 egy nagy szilárdságú és tűhegyes kovácsolt horog, mely ugyanabból a prémium minőségű Belga acélhuzalból készül, mint a legendás DRENNAN horgok. Az alapanyagot és a gyártási technológiát figyelembe véve elmondható, hogy egy olyan termékről beszélünk, amely minőségét a végletekig fejlesztették. A GURZA tulajdonosa egy veterán versenyhorgász többszörös Világbajnoki és Európa bajnoki versenyhorgász címmel – így termékei számára csakis a legmagasabb minőség a cél illetve a szempont.

A GURZA S-59 horgok sorozata alakjukat tekintve az OWNER S-59 formáját követi, nagylyukú horogszemmel. Ez a japánok által eredetileg pisztránghorgászathoz fejlesztett nagy horogszem tökéletes alternatívája a cheburashkás (csuklós-fityegős) jig szerelékhez, igy a kelet-európai és s magyar pergető horgászok körében igy terjedt el a használata legfőképpen.

Magyarországon elsősorban a sügér, süllő és csuka gumihalas horgászatára ajánljuk, de emellett az eredeti funkcióját tekintve pisztráng és egyéb UL (Ultra Light) és Light pergető horgászok wobblereire és kis kanalaira is a legjobb választás.

Nidle Point System – extra erős horoghegy

Nagylyukú horogszem

2 mikroszakál a horog szárán

Kovácsolt technológiával készült

Fekete nikkel bevonat

Prémium minőségű Fájl:Flag of Belgium (civil).svg – Wikipédia Belga acél

Wobblerek.com – a GURZA termékek hivatalos Magyarországi képviselete és disztribútora.


4termék 14
4termék 14
Szűrés
Méret
Horog méret