Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Intech Slim Shad 2.5" (60 mm) gumihal

A Slim Shad egy klasszikus formájú korongfarkú gumihal, amely az INTECH újabb magabiztos lépése egy tökéletes csali megalkotása felé. A gumihal tulajdonságainak kialakításakor arra törekedtek, hogy rezgései lágyak és magas frekvenciájúak legyenek, de azért ne túl agresszívek.

A Slim Shad teste meglehetősen terjedelmesnek és vaskosnak tűnik, de az aerodinamikai tulajdonságai nagyon jók, aminek köszönhetően nagy távolságokon is bevethetjük.

A „korong farok” kicsit ovális vagy tojás alakú és aránylag kisméretű, ami meglehetősen nagy keresztmetszetben kapcsolódik a csali testéhez. Ez egyrészt további erős tartást ad, másrészt kis amplitúdójú de gyors rezgéseket biztosít magas frekvencián.

A Slim Shad is egy anyagában ízesített szilikonból készül, ami a japán minőségi csalik egyik alapelve. Ezt a tulajdonságot sóval illetve attraktánsok bekeverésével hozzák létre. A só mennyisége mérsékelt, ami pozitívan hat a szakadási tulajdonságára és nincs negatív hatással a plasztik természetes felhajtó erejére sem.

A csali kiváló fogóságának másik titka az UV Fluorescent pigment hozzáadása. Növeli a csali láthatóságát a ragadozók számára gyenge fényviszonyok mellett, és fokozza az ingerlő hatást.

A gumihal alján és hátán van egy vágás - ez lehetővé teszi a csali offset horoggal való szerelésnél a jó elrejtést, illetve kapáskor a hatékonyabb akadást. Ezek akkor fontos dolgok, ha akadós részeken, sűrű növényzetben vagy vízalatti korhadt fa ágak és gyökerek között pergetünk.

Ez a gumihal többféle feltűzést tesz lehetővé: hagyományos jig fej, offset horog, spirál rugós felcsavarás, hosszú szárú kettes cseburaska horog, stb.

Ukrajnában készül.

Wobblerek.com - az INTECH termékek hivatalos forgalmazója és képviselete Magyarországon.


26termék
 
26termék