Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Keitech Easy Shiner 6.5" 165mm/ LT#41 - LT Electric Chart gumihal
Keitech Easy Shiner 6.5" 165mm/ LT#41 - LT Electric Chart gumihal
4 535 Ft

Keitech Easy Shiner 6.5" 165mm/ LT#41 - LT Electric Chart gumihal

Készleten
4 535 Ft
Egységár: 1 512 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 227 Ft
Részletek

A legnépszerűbb gumihal, mivel ez egy minnow formájú plasztik, mely alakját és mozgását tekintve megegyezik a kishalakéval, ami minden ragadozó hal fő célpontja és tápláléka.  A legszélesebb mérettartományban ez a modell van a maga legkisebb 5,1 centiméterétől a legnagyobb 20,3 centiméterével.

A Keitech Easy Shiner egy korongfarkú gumihal, ami a Shad Impact és a Swing Impact csalik hibridje. Ez a kishal még lassú bevontatáskor is csábítóan billeg egyik oldalról a másikra, a testhez képest nagynak mondható korong faroknak köszönhetően. Így az Easy Shiner a korong végződésű farok miatt, ami még veret is, fokozva a rezgést és a látványt a ragadozók számára – az „aktív mozgású gumihalak” fajtájába sorolódik. A test szerkezetileg két részből áll: egy könnyű felső részből és egy nehéz, sóval átitatott alsó részből. Alul és felül az offset horog számára bemélyedések találhatóak, amik lehetővé teszik az akadós és növénnyel benőtt vizekben is a nyugodt és eredményes horgászatot. Egyedi anyagösszetétele és ízesítése, mely formuláknak fő alapja a tintahal vagy rák aroma, valamint a textúrába kevert sók a titka ezeknek a csaliknak. Ez a forma és ízesítés még a legpasszívabb ragadozót is kapásra ösztönzi.

Használható hagyományos jig-, drop-shot, texas, carolina vagy bármilyen szerelékkel és módszerrel. Az összes ragadozó halra ajánlott.

Garnélarák és tintahal aromával anyagában is ízesített gumihal.

made in Japan

Adatok
Cél hal
Süllő, Csuka, Harcsa
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkú
Technika
Big Game
Készlet
Raktáron
Gyártó
Keitech
Méret (inch)
6.5"
Méret (mm)
165 mm
db/csomag
3
Izesítés
Garnéla és Tintahal
Súly
24 g
Cikkszám
4560262621994
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek