Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Pontoon 21 Attira 3.5" / #105 gumihal
Pontoon 21 Attira 3.5" / #105 gumihal
2 200 Ft

Pontoon 21 Attira 3.5" / #105 gumihal

HOMUNCULURES ATTIRA

 

GUMEXIM® –  Pontoon 21 speciális gumikeverék

SFT® – Pontoon 21 eredeti illat és íz összetétel

RINCOAL® – Pontoon 21 egyedi színező rendszer

                                     

Méretek:

3'0" - 7,6 cm

3'5" - 8,6 cm

4'0" - 10,0 cm

 

made in Japan

Készleten
2 200 Ft
Egységár: 367 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

A Pontoon 21 megalkotta korunk egyik legmodernebb konstrukciójú plasztik csaliját az Attirát, melynek  minden részlete tudatos munka eredménye, és  kifejlesztésében a világ legjobb horgászait vonták be, legfőképpen a japán, valamint az orosz és ukrán  versenyhorgászok köréből.

Sok egyedi tulajdonsága közé tartozik, hogy az Attira testében egy csatorna van, mely pontosan középen fut végig a gumihal testében. Ez megkönnyíti bármely módszerhez (Jig Head Rig, Texas Rig, Carolina Rig, Terminal Rig, Drop Shot Rig, Double Hook Rig ) a horog ideálisan egyenes és pontos felhelyezését. Továbbá a csalink hátán egy vágás található, hogy az offset horgokat, és azok hegyét a lehető legprecízebb módon „rejthessük” el benne.

Az Attira sajátos formája párosulva a lágy, de tartós plasztikkal hihetetlen rezgéseket generál a csali vezetése közben a vízben, így érzékelhetővé és „láthatóvá” teszi a nemcsak éhes, de a passzív(!) ragadozók számára is. A fent említet belső üreg pedig még tovább fokozza a rugalmasságot, és egyszerűsíti a jigek telepítését, legyenek azok bármennyire is összetettek.

Az Attira anyaga a  GUMEXIM®  (szabadalom) plasztik, mely minden Pontoon 21 HOMUNCULURES plasztik csali alapanyaga is egyúttal. Ezt a speciális anyagot japánban a Pontoon21 mérnökei fejlesztették ki. A GUMEXIM®  tökéletesen megőrzi az eredeti formáját, extra lágy, de mégis tartós. Az Attiránál a konkurens csalikkal szemben, a lágy anyagösszetétel nem ment a plasztik rovására. Így az élethűen lágy és verető gumihalunk sok fogat valamint „támadást” kibír, jól és tartósan megáll a horgon.

SFT®  – ez az a szabadalom, mellyel a Ponton21 Homunculures plasztikjai, így az Attira is ízesítve van nem csak külsőleg, de anyagában is. Az SFT®  szintén a Pontoon21 mérnökei fejlesztettek ki, mely teljesen eltérő a többi gyártó által használt anyagoktól. Az Attira ízesítése nem „erős” ízesítésű vagy aromájú, inkább enyhe és natúr, feromonok  hozzáadásával fokozva a természetességet és a garantált kapást.

A  szintén szabadalmazott RINCOAL®  segítségével sikerült a fejlesztőknek elérni egy olyan egyedi szín hatást és szín összealítást, mely  feltette a pontot a ragadozók ingerküszöbére. Minden modell színezetét ha napsugarak vagy UV sugarak érik , akkor az az érdekes effektus jön létre, mintha a plasztikunk „belülről fénylene, vagy a színek élnének” . Éppen ezért a  gumihalunk nem csak simán „festett” színű, hanem igazi „élő” hatást és látványt kelt.  Az Attira széles színválasztékban elérhető, melyet az orosz és ukrán világbajnok versenyhorgászok együttműködésével állítottak össze az európai vizek és ragadozók számára a Pontoon21 fejlesztői.  

Javasoljuk, hogy a Pontoon21 plasztiktermékeket, közöttük az Attira-t is a saját csomagolásukban és a visszazárható tasakukban tárolják, hogy hosszú távon is megőrizzék a felhasznált feromonok aromáját és ne száradjanak ki, valamint a formájukat is tökéletesen megtartják a gyári tálcákban.

Adatok
Cél hal
Süllő, Csuka
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Korongfarkúak
Gyártó
Pontoon 21
Méret (inch)
3.5"
Méret (mm)
89 mm
db/csomag
6
Izesítés
Speciális ízesítés
Cikkszám
4571115367365
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek