Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Pontoon 21 Jilt 2.0 / #422 twiszter
Pontoon 21 Jilt 2.0 / #422 twiszter
2 200 Ft

Pontoon 21 Jilt 2.0 / #422 twiszter

Készleten
2 200 Ft
Egységár: 275 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

A Pontoon 21 megalkotta korunk egyik legmodernebb konstrukciójú plasztik csaliját az Awaruna-t és a Jilt-et, melyeknek  minden részlete tudatos munka eredménye, és  kifejlesztésében a világ legjobb horgászait vonták be, legfőképpen a japán valamint az orosz és ukrán  versenyhorgászok köréből.

A Jilt az az egyetlen twister ma a piacon, mely a komplex innovációknak köszöszönhetően már akár 1grammtól vagy esetleg már a horog súlyától is "dolgozik", azaz a farka tökéletesen veretni kezd. Ez a tulajdonság az UL horgászoknak elengedhetelen, valamint a felszin közeli vagy a vizi növényekkel nagyon benőtt felszini horgászathoz.

Sok egyedi tulajdonsága közé tartozik, hogy az Awaruna és a Jilt testében egy csatorna van, mely pontosan középen fut végig a gumihal testében. Ez megkönnyíti bármely módszerhez (Jig Head Rig, Texas Rig, Carolina Rig, Terminal Rig, Drop Shot Rig, Double Hook Rig ) a horog ideálisan egyenes és pontos felhelyezését. Továbbá a csalink két oldalán egy-egy vágás található, hogy az orosz "biztos akadás" módszerhez a kétágú  horgokat a plasztik szakítása nélkül kényelmesen elhelyezhessük.

Az Awaruna és a Jilt sajátos formája párosulva a lágy, de tartós plasztikkal hihetetlen rezgéseket generál a csali vezetése közben a vízben, így érzékelhetővé és „láthatóvá” teszi a nemcsak éhes, de a passzív(!) ragadozók számára is. A fent említet belső üreg pedig még tovább fokozza a rugalmasságot, és egyszerűsíti a jigek telepítését, legyenek azok bármennyire is összetettek.

Az Awaruna anyaga a  GUMEXIM®  (szabadalom) plasztik, mely minden Pontoon 21 HOMUNCULURES plasztik csali alapanyaga is egyúttal. Ezt a speciális anyagot japánban a Pontoon21 mérnökei fejlesztették ki. A GUMEXIM®  tökéletesen megőrzi az eredeti formáját, extra lágy, de mégis tartós. Az Awarunánál a konkurens csalikkal szemben, a lágy anyagösszetétel nem ment a plasztik rovására. Így az élethűen lágy és verető gumihalunk sok fogat valamint „támadást” kibír, jól és tartósan megáll a horgon.

SFT®  – ez az a szabadalom, mellyel a Ponton21 Homunculures plasztikjai, így az Awaruna is ízesítve van nem csak külsőleg, de anyagában is. Az SFT®  szintén a Pontoon21 mérnökei fejlesztettek ki, mely teljesen eltérő a többi gyártó által használt anyagoktól. Az Awaruna ízesítése nem „erős” ízesítésű vagy aromájú, inkább enyhe és natúr, feromonok  hozzáadásával fokozva a természetességet és a garantált kapást.

A  szintén szabadalmazott RINCOAL®  segítségével sikerült a fejlesztőknek elérni egy olyan egyedi szín hatást és szín összealítást, mely  feltette a pontot a ragadozók ingerküszöbére. Minden modell színezetét ha napsugarak vagy UV sugarak érik , akkor az az érdekes effektus jön létre, mintha a plasztikunk „belülről fénylene, vagy a színek élnének” . Éppen ezért a  gumihalunk nem csak simán „festett” színű, hanem igazi „élő” hatást és látványt kelt.  Az Awaruna széles színválasztékban elérhető, melyet az orosz és ukrán világbajnok versenyhorgászok együttműködésével állítottak össze az európai vizek és ragadozók számára a Pontoon21 fejlesztői.  

Javasoljuk, hogy a Pontoon21 plasztiktermékeket, közöttük az Awaruna-t is a saját csomagolásukban és a visszazárható tasakukban tárolják, hogy hosszú távon is megőrizzék a felhasznált feromonok aromáját és ne száradjanak ki, valamint a formájukat is tökéletesen megtartják a gyári tálcákban.

Adatok
Cél hal
Sügér, Kősüllő
Csali típusa
Plasztik csali / Gumihal
Típus
Twisterek
Gyártó
Pontoon 21
Méret (inch)
2.0"
Méret (mm)
50 mm
db/csomag
8
Izesítés
Speciális ízesítés
Cikkszám
4571115339898
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek