Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Select Insider 110SP

 A Select Insider 110 SP minnow alakja és kialakítása elsősorban a „jerk”, a „twich” és a „stop&go” wobbleres technikához ideális választás, de a hagyományos egyenletes húzásnál is jól teszi a dolgát. A twich-elés vagy jerk-es rángatás során véletlenszerűen tör ki egyik oldalról a másikra, akár 180°-kal is elfordul, ami nagy távolságból magára vonzza a ragadozó halak figyelmét. A wobbler „suspend” azaz „vízközt lebegő” tulajdonságának köszönhetően mindvégig a meghatározott vízoszlopban marad ha megállítjuk, így a legóvatosabb hal gyanúját is eloszlatja a támadással kapcsolatban.

 A szünetekkel tarkított „twich” rángatások vagy a „stop&go” vezetési technika során az Insider sebzett kishalat imitál, mivel a szünetekben kicsit előre dőlve lebeg vízközt. Ilyen pillanatokban támad a süllő és a csuka leggyakrabban egy legyengült halra. A folyamatos betekeréssel pedig a nagyobb balinokat tudjuk sikeresen megfogni.

 Amellett, hogy „suspend” azaz „vízközt lebegő” a wobbler, mágneses távdobó rendszerrel is el van látva. Ez a rendszer abból áll, hogy egy mozgó henger egy fémtengely mentén csúszkál. Dobáskor a henger hátra csapódik a wobbler végébe, ezzel a súlypontja is hátra kerül, így nem kavitál be repülés közben, illetve nagyon pontosan és célirányosan fog repülni. Vízbe érkezéskor vissza csúszik a fémhenger az eredeti helyzetébe, ahol egy beépített kis mágnes megtartja azt. A Select Insider szignifikánságát hangsúlyozza, hogy ezt a fajta távdobó megoldást csak egy prémium minőségű japán gyártó wobblereiben találhatjuk meg (ZipBaits). Ennek köszönhetően közepes súlya ellenére nagyon messzire és pontosan repül.

 Az Insider 110 SP wobblerek főként csuka, süllő és egyéb nagyobb halak, mint pl. harcsa és nagyobb balinok fogására szolgálnak a part mentén vagy sekély részeken. Csukák esetében viszont célzottan használhatjuk 3 és 5 méteres mélységeknél is, ugyanis e ragadozó gondolkodás nélkül emelkedik fel és támad a mélyből a vízközt hosszabban és egyhelyben lebegtetett wobblerre.

 A bő színválasztéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy a fenti ragadozókat tekintve bármilyen körülményhez találjon megoldást.

 Mint minden Select wobbler, ez a típus is a megfelelő erősségű és kiváló minőségű BKK horgaival és kulcskarikáival van szerelve.


15termék 115
15termék 115