Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Select Insider 90SP

 A Select Insider 90 SP a hazai körülmények között egy univerzálisnak mondható wobler, ha csak a méretét tekintjük. Minnow alakja és kialakítása elsősorban a „twich” és a „stop&go” wobbleres technikához ideális választás, de a hagyományos egyenletes húzásnál is jól teszi a dolgát. A twich-elés vagy rángatás során véletlenszerűen tör ki egyik oldalról a másikra, akár 180°-kal is elfordul, ami nagy távolságból magára vonzza a ragadozó halak figyelmét. A wobbler „suspend” azaz „vízközt lebegő” tulajdonságának köszönhetően mindvégig a meghatározott vízoszlopban marad, így a legóvatosabb hal gyanúját is eloszlatja a támadással kapcsolatban.

 A szünetekkel tarkított „twich” rángatások vagy a „stop&go” vezetési technika során az Insider sebzett kishalat imitál, mivel a szünetekben kicsit előre dőlve lebeg vízközt. Ilyen pillanatokban támad a süllő és a csuka leggyakrabban egy legyengült halra. A folyamatos betekeréssel pedig a balinokat tudjuk sikeresen megfogni.

 Amellett, hogy „suspend” azaz „vízközt lebegő” a wobbler, mágneses távdobó rendszerrel is el van látva. Ez a rendszer abból áll, hogy egy mozgó henger egy fémtengely mentén csúszkál. Dobáskor a henger hátra csapódik a wobbler végébe, ezzel a súlypontja is hátra kerül, így nem kavitál be repülés közben, illetve nagyon pontosan és célirányosan fog repülni. Vízbe érkezéskor vissza csúszik a fémhenger az eredeti helyzetébe, ahol egy beépített kis mágnes megtartja azt. A Select Insider szignifikánságát hangsúlyozza, hogy ezt a fajta távdobó megoldást csak egy prémium minőségű japán gyártó wobblereiben találhatjuk meg (ZipBaits). Ennek köszönhetően közepes súlya ellenére nagyon messzire és pontosan repül.

 Mint minden Select wobbler, ez a típus is a kiváló minőségű BKK horgaival és kulcskarikáival van szerelve.

 Az Insider 90 SP wobblerek főként csuka, süllő és balin fogására szolgálnak a part mentén vagy sekély részeken. A bő színválasztéka lehetővé teszi mindenki számára, hogy a fenti ragadozókat tekintve bármilyen körülményhez találjon megoldást.


11termék 111
11termék 111