Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Intech Tournament Jig Style X4 fonott zsinór

Az Intech Tournament Jig Style X4 PE egy új termék a Tournament sorozatban. Ez az Intech közös fejlesztése egy japán gyárral, amely zsinórokat és a hozzá való alapanyagait gyártja

A Tournament Jig Style X4 sorozat alapötlete egy erős és tartós négyszálas zsinór létrehozása volt, amely a pergető Jig-horgászat igényeihez és jellemzőihez igazodik elsősorban.

A zsinór a legmagasabb kopásállósági paraméterekkel és minimális nyúlási együtthatóval rendelkezik. A nagy modulusú polimer bevonat lehetővé tette, hogy a zsinór tökéletesen sima és csúszós legyen, de a magas technológiai megoldásoknak köszönhetően megtartsa a lágyságát. Emellett a kopásállósági mutatók is jelentősen javultak.

A gyártás során innovatív japán IZANAS alapanyagokat használnak, amelyeket széles körben használnak olyan márkák zsinórjaiban, mint: Daiwa, Sunline, YGK, Duel, Gosen stb. Ez az anyag könnyen nevezhető a 21. század technológiai felfedezésének.

Számos előnye van: nagy lineáris szilárdság, kopásállóság és UV sugárzás tűrés, alacsony fajsúly ​​stb. Biztosak vagyunk abban, hogy a Tournament Jig Style X4 horgászzsinór új korszakot nyit a megfizethető horgászzsinórok fejlesztésében, magasra állítva megjelenésével minőségi szabványokat.

Ajánljuk azoknak a pergető horgászoknak, akiknek fontos szempont a minőség, azaz a valós és kiváló méret tartomány, az érzékenység, a megbízható szakítószilárdság és a kopásállóság.

Akik ezt a zsinórt választják, azoknak az Intech Tournament Jig Style válik a jig-es technika minőségi szabványává.

Japánban készül

Wobblerek.com - az INTECH termékek hivatalos forgalmazója és képviselete Magyarországon.


5termék 15
5termék 15