Egy Exkluzív Hely Pergető Horgászoknak!

Intech Tournament Jig Style X8 fonott zsinór

Az Intech Tournament Jig Style X8 egy egyedülálló új termék a Tournament sorozatban. Ez az Intech közös fejlesztése egy japán üzemmel, amely zsinórokhoz a szálak alapanyagait gyártja.

A Tournament Jig Style X8 sorozat konceptje egy magas minőségű nyolcszálas zsinór létrehozása volt, figyelembe véve a jig-es pergető horgászat igényeit és jellemzőit.

A zsinór a legmagasabb kopásállósági paraméterekkel, tökéletesen kerek keresztmetszetű és minimális nyúlási együtthatóval rendelkezik.

A nagy modulusú polimer impregnálás lehetővé tette, hogy a zsinór tökéletesen sima és csúszós legyen, és a kopásállósági mutatók is jelentősen javultak a konkurens modellekhez képest.

A gyártáshoz innovatív japán IZANAS alapanyagokat használnak, amelyeket széles körben használnak olyan márkák zsinórjaiban, mint: Daiwa, Sunline, YGK, Duel stb. Ez az anyag könnyen nevezhető a 21. század technológiai felfedezésének.

Számos előnye van: nagy lineáris szilárdság, kopásállóság és ultraibolya sugárzás, alacsony fajsúly ​​stb. Biztosak vagyunk abban, hogy a Tournament Jig Style X8 horgászzsinór új korszakot nyit a megfizethető horgászzsinórok fejlesztésében, magasra állítva megjelenésével minőségi szabványokat.

Ajánljuk azoknak a pergető horgászoknak, akiknek fontos szempont a minőség, azaz a kiváló méret tartomány, az érzékenység, a megbízható szakítószilárdság és a kopásállóság.

Akik ezt a zsinórt választják, azoknak az Intech Tournament Jig Style válik a jig-es technika minőségi szabványává.


9termék 19
9termék 19
Szűrés
Ár
 (Ft)
10 990 Ft - 12 990 Ft