Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Intech Tournament Micro PE X4 fonott zsinór

Az Intech Tournament Micro Style az innovatív technológiák, a japán minőség és a megfizethető árak tökéletes megtestesülése. Az Intech cég és a japán gyártó szoros együttműködésének köszönhetően kezdett el prémium kategóriás horgász zsinórokat gyártatni és forgalmazni, de a piacon lévő hasonló ajánlatok között lényegesen alacsonyabb áron. A Tournament Micro Style valóban a legvékonyabb pergető zsinór és az egyik legerősebb is a kategóriájában.

A gyártáshoz csakis a japán IZANAS alapanyagokat használnak. Ez a legjobbnak számító és legnépszerűbb termék az óriáscégek által használt csúcsminőségű zsinórok gyártásában, mint az YGK, Sunline, Gosen stb.

 Ennek az anyagnak számos előnye van: a nagy szilárdság, a kopásállóság, az UV sugárzás tűrése, alacsony fajsúly stb.

Ennél a terméknél az egyedi japán „microstep” szövési technológia alkalmazása lehetővé tette egy szoros és tömör szövésű zsinór előállítását, amelyet az alacsony nyúlási fok és a sima szerkezet miatt a legnagyobb érzékenység jellemez. Emellett még lehetővé teszi a dobási távolságok növelését, a magas kopásállóság pedig a zsinórt a legnehezebb horgászati ​​körülmények között is használhatóvá teszi.

A Micro-Jig (ahogyan ezt tőlünk keletre nevezik) az Ultra Light és Super Ultra Light horgászat technikáján belül a legmagasabb követelményeket támasztja a zsinórral szemben, amit a Tournament Micro Style zsinór 100%-ban igazol. A széles méretválaszték a PE #0.175-től kezdődik és lehetővé teszi a kényelmes használatát Nano Jig-gel való horgászat során. A PE #0.5 méret pedig nyugodtan ajánlható a nagyobb, de passzívan viselkedő ragadozó halak lefinomított, azaz Light technikájú horgászatához.

Japánban készül.

Wobblerek.com - az INTECH termékek hivatalos forgalmazója és képviselete Magyarországon.


2termék 12
2termék 12