Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Blog

Keitech Disztribúció

Wobblerek.com
Keitech Disztribúció

Mi a WOBBLEREK.COM büszkék vagyunk rá, hogy a KEITECH márka hivatalos képviselete és kizárólagos disztribútorai vagyunk Magyarországon. Ez hatalmas megtiszteltetés nem csak magyar, de nemzetközi vagy akár világviszonylatban is!

Igyekszünk ezt a feladatot komoly felelősséggel ellátni, amellett hogy Magyarországon vezető szerepet töltünk be a pergető illetve a rablóhalas horgászat szakágában.

A világhírű Japán Keitech Inc. vállalat bizalmát 2014 éve óta élvezzük és mi örömmel teszünk eleget évről-évre az együttműködés kötelezettségének.

A Magyarországi képviselet és jogok illetve a disztribúció körébe tartozik a kiskereskedelmi forgalmazás mellett a nagykereskedelmi értékesítés is, így több partnerünk is van az ország egész területén. Tapasztalataink szerint a horgászboltok és webáruházak szívesen „tartják polcon” a KEITECH termékeit, melyek kiemelten vonzzák hozzájuk a régió pergető horgászait.

Ha Ön is horgászbolt tulajdonosa vagy üzletvezetője, keressen minket bizalommal, mi szívesen állunk a rendelkezésére. Hatalmas saját raktárkészlettel, extragyors és rugalmas kiszolgálással, termékajánlással és sok egyéb más szakmai tanáccsal segítjük a partneri viszony kialakítását és fenntartását. Ehhez könnyen kezelhető Excel alapú naprakész rendelési modult biztosítunk, ahol az adatok mellett a képeken is azonnal jól beazonosíthatók a termékek színei és típusai, melyek segítik az eligazodást a hatalmas kínálatban.

 Elérhetőségünk: POSEIDON Szoc. Szöv., 4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 52. fsz. (iroda), Varga Pál ügyvezető elnök, tel. +36 70 604 89 74, info{kukac}wobblerek.com

 

KEITECH napjaink egyik legismertebb és legsikeresebb „ízesített” plasztik csalihalainak gyártója.

A KEITECH márkanév alatt Japánban gyártott csalik joggal tekinthetők az ízesített  vagy ahogyan Kelet-Európában nevezik az „ehető plasztikok” szabványának az egész világon. Szabadalmaztatott technológiával EXTRA PUHA textúrájú szilikonból készülnek, különleges "ehető és lebomló" anyagokból, melyhez aromákat és sókat is kevernek nagyon pontosan megválasztott arányban. Típusokon belül különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például pozitív felhajtóerő (felúszó) vagy lassan süllyedő, eltérő merevség, sajátos felszerelési jellemzők különféle alakú horgokra és módszerekre. A csalik testének kiegyensúlyozásáról is szót kell ejteni, melyet a különböző sűrűségű szilikonok használatának és keverésének köszönhetően érnek el. Így mind ezeket figyelembe véve joggal nevezhetőek csúcstechnológiás termékeknek.

A KEITECH gumihalai és kreatúrái egyedi formájúak, melyek mára már irányadóak a plasztik csali gyártók és felhasználók körében. A különféle haltáplálékokról, ivadékokról, rákfélékről, garnélarákról, férgekről, tintahalakról, pókokról és rovarokról vannak tervezve.

A természetes aromák és ízesítő adalékok arra késztetik a halakat, hogy felismerjék és ráharapjanak a csalira még akkor is, ha az csak fekszik a fenéken és ez egy nagyon komoly érv, amelyet a márka számos rajongója figyelembe vesz idehaza és világszerte.

Az is vitathatatlan tény, hogy a KEITECH vezető szerepet tölt be a termékeit másoló „replika” és „klón” gyártóknál, amelyek a külső hasonlóság ellenére is sokszorosan alulmaradnak az „eredeti japán” gumihalak fogósságának tekintetében.

Mára már idehaza is minden pergető horgász dobozában megtalálható a KEITECH plasztik csalik valamelyike, mivel kivétel nélkül az összes ragadozó és félragadozó (mindenevő) hal SIKERES(!) megfogására és azok technikáira van opció a termékei között. Nálunk Magyarországon a legnépszerűbb a süllő és kősüllő, a csuka, a harcsa, a csapó- és feketesügér pergetésnél, de balint, domolykót, jászkeszeget, gardát is megcélozhatunk vele.

 

Kedves Pergető Sporttársak!

Itt a WOBBLEREK.COM – nál szeretnénk Titeket megismertetni a fent leírtakon túl a KEITECH plasztikok modelljeivel és fajtáival, azok leghatékonyabb felhasználási köreivel és lehetőségeivel, mivel igen színesnek és szerteágazónak tűnhetnek így első látásra.

Érdemes külön megjegyezni ennek a márkának a színpalettáját.A színek olyan jól kidolgozottak, hogy minden a modellen belül is kiválaszthatod a legjobb csalit bármilyen körülményhez.

Továbbá a gumihalak testén található speciális barázdák és hasítások lehetővé teszik, hogy „offsethorgokra” tűzzük fel a csalikat, így „bokorugróvá” vállnak igény szerint. Ez fontos sajátossága a műcsaliknak, ha az óvatos ragadozókat bedőlt fák vagy más akadós területeken, vagy egyéb erősen növényes részeken akarjuk megfogni.

Ime néhány KEITECH plasztikcsali, gumihal és kreatúra, amelyet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

KEITECH Shad Impact

A Keitech Shad Impact 2”- 3" és 4" gumihal alakja halivadékot utánoz. A csali hátán egy speciális vágás található, ha offset horoggal szeretnénk megtűzni. Minden jig-es készséghez alkalmas, de a leggyakoribb a sima jig-re, a drop-shot-ra, slip-shot-ra való alkalmazása. Vezetéskor a víz alatt a test egyedi imbolygó mozgásokat produkál. Szerkezetének különlegessége, hogy a test felső része könnyebb (lebegő), míg az alsó része nehéz szilikonból készült, só hozzáadásával (süllyedő). Ennek a gumihalnak nincsen hagyományos korong farka – így ő a „passzív gumihalak” fajtájába tartozik e tulajdonsága miatt.

KEITECH Easy Shiner

A legnépszerűbb gumihal, mivel ez egy minnow formájú plasztik, mely alakját és mozgását tekintve megegyezik a kishalakéval, ami minden ragadozó hal fő célpontja és tápláléka. A legszélesebb mérettartományban ez a modell van a maga legkisebb 5,1 centiméterétől a legnagyobb 20,3 centiméterével. A Keitech Easy Shiner egy korongfarkú gumihal, ami a Shad Impact és a Swing Impact csalik hibridje. Ez a kishal még lassú bevontatáskor is csábítóan billeg egyik oldalról a másikra, a testhez képest nagynak mondható korong faroknak köszönhetően. Így az Easy Shiner a korong végződésű farok miatt, ami még veret is, fokozva a rezgést és a látványt a ragadozók számára – az „aktív mozgású gumihalak” fajtájába sorolódik. A test szerkezetileg két részből áll: egy könnyű felső részből és egy nehéz, sóval átitatott alsó részből. Alul és felül az offset horog számára bemélyedések találhatóak, amik lehetővé teszik az akadós és növénnyel benőtt vizekben is a nyugodt és eredményes horgászatot. Egyedi anyagösszetétele és ízesítése, mely formuláknak fő alapja a tintahal vagy rák aroma, valamint a textúrába kevert sók a titka ezeknek a csaliknak. Használható hagyományos jig-, drop-shot, texas, carolina vagy bármilyen szerelékkel és módszerrel. Az összes ragadozó halra ajánlott.

KEITECH Hog Impact

Ez a modell 3”– 3,5” és 4” méretekben található, rákfélékre, rovarlárvákra hasonlít leginkább, melyet a „plasztik kreatúrák” fajtájába sorolunk. Keskeny bordás a teste, mely villás farokkal és bajszokkal is kombinálódik. A mini-twister alakú csápok az oldalain plusz rezgést és látványt nyújtanak valamint billegtetik az egész csalit bevontatás közben. Ezen a csalin is megtalálhatóak az offset horgok számára kialakított mélyedések. Passzív ragadozó halak között való horgászatra ajánlott a leginkább, legyen szó kősüllőről, süllőről, sügérről, harcsáról vagy feketesügérről.

KEITECH Little Spider

Ez a plasztik kreatúra egy kétfarkú twister-pók kombináció. Anyaga keményebb, de mégis nyújtható plasztik. A test legelején található egy lyuk, amin befűzhetjük a horog hegyét és kényelmesen végigvezethetjük a csalit a jigfejhez, az offset horoghoz vagy a drop-shot felszerelésünkhöz. A twister nyakán elhelyezett „szoknyának” vagy „póknak” köszönhetően bevontatáskor egyedi pulzálást generál és a csali megállításakor az szinte függőleges helyzetbe állva és lassítva esik alá. A mederfenékkel érintkezve felbolyhosítja a csápjait. Ez a KEITECH modell is, mint a többi, anyagában van ízesítve a sókkal és aromákkal. Kombinált twister jellege miatt bármilyen ragadozó hal megfogására alkalmas, főleg agyonhorgászott és túlterhelt vizeken.

KEITECH Mad Wag

Jellegét és formáját tekintve egy twister. De a KEITECH –től elvárhatóan ebben is sok sajátosság fellehető. Természetes tintahal aromával és sóval készül a plasztik alapanyaga, teste bordázott, amihez ki van alakítva az offset horog helye. A Mad Wag twister farka feltűnően hosszú és vaskos, mely bevontatáskor jellegzetesen erős és egyedi hullámú vibrációt kelt, ami már nagy távolságból is oda vonzza a ragadozót. Ez a csali lassan süllyedő, de a test kialakítása lehetővé teszi a kisebb besúlyozását vagy akár a csupasz gumi használatát csak egy horoggal.

KEITECH Sexy Impact

Ez a csali nem csak a neve miatt lett a Japánok egyik leghíresebb és legnépszerűbb KEITECH műcsalija. Kiváló az összes gumihalas pergető szerelékhez és bárhogyan vezethető is, legyen szó a sima „fűrészfogas” és lépcsőző bevontatásról a profi twich cibálásig. A Sexy Impact test kicsit hasonló mint a Swing Impact, csak a hátsó része el van lapítva, és egy kicsi vékony szuper érzékeny farokvéggel végződik. Itt is ki van alakítva a többféle feltűzési lehetőség, hogy univerzálisan használható legyen, mint sekély és növényes részeken, víz alatti fás és akadós helyeken, vagy akár vízközt és a vízfelszín közelében besúlyozás nélkül. Kétféle plasztik keverékből készítik, a felső rész könnyű és felúszó, míg az alsó rész sóval nehezített. Ettől a kombinációtól mozog és úszik a fenéken, mint egy táplálkozó kishal, vagy apró rántáskor egy kirohanó ivadéknak tűnik. 2,8” – 3,8” – 4,8” –as méretekben található meg, tintahal ízesítéssel.

KEITECH Swing Impact

A legtöbb ragadozó halra használt modell a KEITECH palettájáról. A világ minden táján ismert, mint ez az eredeti, vagy mint akár a több ezer utánzat között. Ez a korongfarkú gumiféreg az aktív gumihalak és gumikukacok atyja. Bordázott és karcsúsodó testtel, vékony farokkal és közepes nagyságú korong farokkal a legérzékenyebb és legtermészetesebb vibrációval rendelkezik. Ezekhez a tulajdonságokhoz párosul még a KEITECH tintahal vagy garnélarák természetes aromái és a hozzáadott sók eredeti formulája az extralágy plasztik textúrájában. De ez a csali még külsőleg is aromásított, hogy a legétvágytalanabb halból is aktívitást és támadást váltson ki. Összetettségében, illetve a természetesnek tűnő féreg és ivadékhal imitálásának köszönhetően idehaza is az egyik leghatékonyabb és legkedveltebb gumihal. Minden módszerhez kiválóan alkalmas, legyen szó jig- vagy drop-shot, texas- vagy carolina stb. szerelékről, és kivétel nélkül az összes pergetve megfogható halainkra kitűnő választás, mint a kezdő, mint a profik számára.

KEITECH Swing Impact FAT

Ugyanolyan népszerű és fogós, mint a karcsúbb SWING IMPACT kisöcse, de a méretében és formájában is különbözik. A test mindenütt vaskosabb és a farok végén található korong is sokkal nagyobb. Ez a csali már nem ivadékhalat vagy férget, hanem konkrét kishalat adatott imitálni. Azokon a helyeken és időszakokban, amikor az ivadékok már nagyobbra nőnek vagy eltűnnek, a ragadozókat könnyen előcsalhatjuk és megfoghatjuk ezzel a modellel. Mindent tud, amit az eredeti KEITECH gumihalak a saját ízesítésű aromákkal, a sókkal és azok formuláinak pontos és bevált elegyével. Szinte minden módszerhez jó, nagy intenzitású mozgásának és erős aromájának köszönhetően kiemelkedően fogós csali harcsa, süllő és kősüllő, csuka és feketesügér horgászatához.