Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Blog

Molix Disztribúció

Wobblerek.com
Molix Disztribúció

A WOBBLEREK.COM a 2019-es évben kötött kizárólagos forgalmazási szerződést Magyarországi disztribúcióra olasz PRO TACKLES S.r.l. vállalattal, melynek bejegyzett védjegye a MOLIX márka. A Molix márkán kívül ehhez a cégcsoporthoz tartozik az OMTD is mint regisztrált brand.

 A fent említett szerződéssel nem csak kizárólagossági jogokat szereztünk, de egy nagy európai család tagja is lettünk – ahogyan Ők fogalmaztak. Az olasz anyacég komoly hangsúlyt helyez a kapcsolatokra, az összetartozásra és minden másra, ami a család fogalmába tartozik. Kölcsönös tiszteletüket hamar kivívtuk azzal, hogy sporthorgászi eszméket vallunk amellett, hogy profi hazai és profi nemzetközi pergető versenymúlt áll mögöttünk.

Igy mi, mint a WOBBLEREK.COM nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a MOLIX márka hivatalos képviselete és kizárólagos disztribúciója lettünk Magyarországon. Óriási megtiszteltetés számunkra eme csodálatos családhoz tartozni nemzetközi viszonylatban is.

Tehát ezt a köteléket 2019 éve óta élvezzük és örömmel, de amellett komoly felelősséggel is igyekszünk a feladatóainkat ellátni, főleg úgy hogy Magyarországon vezető szerepet töltünk be a pergető illetve a rablóhalas horgászat szakágában.

A Magyarországi képviselet illetve disztribúció körébe tartozik a kiskereskedelmi forgalmazás mellett a nagykereskedelmi értékesítés is, így több partnerünk is van az ország egész területén. Tapasztalataink szerint a horgászboltok és webáruházak szívesen „tartják polcon” a MOLIX termékeit, melyek kiemelten vonzzák hozzájuk a régió igényes pergető horgászait.

Ha Ön is horgászbolt tulajdonosa vagy üzletvezetője, keressen minket bizalommal, mi szívesen állunk a rendelkezésére. Hatalmas illetve saját raktárkészlettel, extragyors és rugalmas kiszolgálással, termékajánlással és sok egyéb más szakmai tanáccsal segítjük a partneri viszony kialakítását és fenntartását. Ehhez könnyen kezelhető Excel alapú naprakész rendelési modult biztosítunk, ahol az adatok mellett a képeken is azonnal jól beazonosíthatók a termékek színei és típusai, melyek segítik az eligazodást a kínálatban.

 Elérhetőségünk: POSEIDON Szoc. Szöv., 4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 52. fsz. (iroda), Varga Pál ügyvezető elnök, tel. +36 70 604 89 74, info{kukac}wobblerek.com

 

Intuíció, ötletek és projekt

A MOLIX professzionális horgásztermékek és kiegészítők olasz márkája. Központja Olaszországban, Bologna tartományában található Molinella-ban van. Itt zajlanak a tervezés, a fejlesztés, az ellenőrzés fázisai és a marketing szakaszai. A folyamatos kutatásnak és az innovatív tervezésnek köszönhetően kiváló minőségű termékeket állítanak elő, hogy megfeleljenek a modern pergető horgászok változó igényeinek.

Néha a termékek olyan ötletek és észrevételek eredményei, amelyeket követőiktől kapnak szerte a világon. A vállalatnál a belátás ötletté válik és a Molix jellegzetes olasz stílusával fejlődik együtt. Ilyenkor az ötlet egy projektté formálódik, majd fejlődik, a készségek és a szakértelem áramlása pedig olyan emberektől származik, akik együttműködnek a Molix-al a világ különböző részein.

Erre jó példa a WOBBLEREK.COM – mivel a saját tapasztalataink és ötleteink alapján már egyedi színekben is gyártanak a Molix RA Shad modelljeiből. Ezek a színek a Wobblerek.com Special Edition védjeggyel vannak ellátva.

Az UV Tournament Chartreuse (#488) és az UV Tournament Blue Chartreuse (#552) után a közös és sikeres együttműködésünknek köszönhetően a 2024 évben további öt új szín fog megjelenni a Wobblerek.com Special Edition jelzéssel és védjeggyel.

A MOLIX szigorú követelményei miatt a termékeket különböző helyeken működő gyárakhoz kötik le, amelyeket három szempont alapján választanak ki:

1) minőségi garancia

2) helyes költségek a későbbi kereskedelmi ellátási lánctól és az ár végfelhasználó általi megfizethetőségétől függően

3) olyan munkaerő alkalmazása, amelyhez jogokat garantáltak.