Egy exkluzív hely pergető horgászoknak!

Blog

Favorite Disztribúció

Wobblerek.com
Favorite Disztribúció

2014 évben a WOBBLEREK.COM webáruház megnyitásakor debütált elsőként Magyarországon a FAVORITE-FISHING. Ezzel a márkával azonnal sikerült igazán nívós pergető botokat és innovatív ragadozóhalas kiegészítőket bemutatni a hazai piacon, amelyek minden modern körülménynek megfelelnek a mai napig, miközben a horgászok széles köre számára elérhetőek.

A FAVORITE kifejezetten ragadozóhalak fogására szolgáló horgászfelszerelések nemzetközi gyártója, amelynek székhelye Ukrajnában, az USA-ban és Japánban található, saját gyárai pedig Kelet-Ázsiában vannak. A céget 2006-ban hivatásos sporthorgászok alapították Ukrajnában, helyi márkaként, egy nagy szabadidős és horgásztermék-forgalmazó üzletlánc szerkezetében. Mára már a FAVORITE márka hatalmas sikereket ért el szerte a világban és olyan világhírű üzletláncokban is árulják, mint a WalMart, vagy a Cabela's.

Kezdetben a márka termékeit a FÁK-országok különböző vízrendszereiben, folyóiban és tározóiban tesztelték, ahol a halak fajlagossága nagyban megegyezik a kelet, a közép és nyugat európai halak többségével. Ezen a vonalon haladva folyamatosan fejlesztették készségeiket és felszereléseiket, hogy a felhasználók jobb eredményeket, nagyobb sikereket érjenek el, és ez által jobban élvezzék a horgászatot. Idővel más országok versenyeire, világbajnokságokra és nemzetközi kiállításokra utazva döbbentek rá, hogy első osztályú megoldásokat tudnak kínálni bármilyen vízfelületre és bármilyen halra. És hogy ne legyenek hiteltelenek, sok-sok videót készítettek fogásaikról és izgalmas kalandjainkról.

Saját kutatási és fejlesztési központjaik Ukrajnában és Ázsiában lehetővé teszik a vállalat számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci igényekre, és hatékony megoldásokat találjanak a terméktervezés és a funkcionalitás terén. Az igényes és tapasztalt horgászok számára a márka speciális ProSeries horgászbotokat is kínál, amelyek a világelső FUJI csúcsminőségű alkatrészeiből, a TORAY konszern alapanyagaiból és a FAVORITE cég egyedi szabadalmaztatott fejlesztéseiből készülnek.

Minden termék kétlépcsős minőségellenőrzésen esik át. Az első szakaszban a termékeket a saját kelet-ázsiai gyáraikban, a második szakaszban pedig a regionális raktárakban ellenőrzik a műszaki ellenőrzési osztály szakemberei. Minden új fejlesztést a FAVORITE profi sporthorgászai és más nemzetközi versenyhorgászok tesztelnek. Ezért sikeresek ennyire a termékeik és ezért is bíznak bennük annyira. A FAVORITE termékekre egy év gyártói garanciát vállalnak, legyen szó a botokról vagy orsókról. Emellett a központi raktárakban folyamatosan tartanak a botokhoz és az orsókhoz való alkatrészeket is.

A FAVORITE-FISHING csapat alapelve az, hogy mindig ambiciózus célokat tűzzön ki maga elé, ne fogadjon el kompromisszumokat úgy a horgászatban mint a munkában - és így az életben is a legmagasabb eredmények és sikerek érhetőek el.

Ez a magatartás illetve a horgászat iránti szenvedély lehetővé tette a cég számára, hogy a világ minden tájáról származó legjobb partnereket, horgászokat és sporthorgászokat egyesítsék a FAVORITE márka égisze alatt.

 

Ha Ön is horgászbolt tulajdonosa vagy üzletvezetője, keressen minket bizalommal, mi szívesen állunk a rendelkezésére. Hatalmas saját raktárkészlettel, extragyors és rugalmas kiszolgálással, termékajánlással és sok egyéb más szakmai tanáccsal segítjük a partneri viszony kialakítását és fenntartását. Ehhez könnyen kezelhető Excel alapú naprakész rendelési modult biztosítunk, ahol az adatok mellett a képeken is azonnal jól beazonosíthatók a termékek színei és típusai, melyek segítik az eligazodást a hatalmas kínálatban.

 Elérhetőségünk: POSEIDON Szoc. Szöv., 4400 Nyíregyháza, Hunyadi u. 52. fsz. (iroda), Varga Pál ügyvezető elnök, tel. +36 70 604 89 74, info{kukac}wobblerek.com